Славин Славчев ще загуби финалната битка в X Factor този сезон!

Жестока измама в X Factor. Най-добрият и най-харесваният изпълнител до този момент - Славин Славчев, ще загуби на финала на шоуто, при което шокът ще бъде пълен. От предаването предварително са избрали своя шампион, но това дори не е станало през тази година. Още миналото лято Михаела Маринова е била поставена за победител на X Factor 2014 и нарочно е била отхвърлена тогава, узна Kliuki.bg.

Припомняме, че Заки й съобщи в Къщата на съдиите, че я оставя за догодина и направи към нея жест, осигуряващ й място в същата фаза за тази година. Михаела обаче реши да се яви отначало, което е било постановка за замазване очите на зрителите. Този й ход е трябвало да й осигури симпатии и много хора да станат нейни фенове. А всъщност причината да бъде поставена за шампион през тази година е, че вече има 16 години, какъвто е долният праг на шоуто. Маги Халваджиян направи доста компромиси за възрастта, но бил категоричен, че няма да остави участник извън регламента да стане победител. Затова отпратил Михаела за следващия сезон.

[caption id="attachment_331247" align="alignright" width="300" class=" "]X Factor 2014 ще има скандален край X Factor 2014 ще има скандален край[/caption]

Сметките на продуцента и екипа му обаче излязоха малко криви, защото тази година се явиха невероятни таланти, които надхвърлиха всички очаквания. Конкуренцията за Михаела Маринова просто е убийствена, което й пречи да се сдобие с много почитатели. Момичето вече два пъти е на елиминации и двата пъти е спасявана от журито. Още на първия концерт пък едва оцеля в собствения си отбор, защото пак беше изправена до ръба на отпадането.

Ясно е, че по-голямата част от зрителите не харесва Михаела, но правилата са такива, че журито може да спаси всекиго. То вече го направи на два пъти с 16-годишната девойка. С не по-малко талантливи деца като Кристина Дончева например не го стори.

Най-много фенове обаче има Славин Славчев и тук идва големият скандал, който ще се разрази на финала. X Factor ще бъде спечелен от Михаела, която обаче ще трябва да надвие варненския рокер по зрителски вот. От предаването не са очаквали, че Михаела няма да бъде харесвана, тъй като се постараха да й изградят страхотен образ, най-вече с решението й да се яви на кастингите. Затова Маги и хората около него ще използват почивката около празниците да измислят как Маринова да победи така, че да не стане скандално.