Красивата и непокорна актриса Вили Марковска чака първото си бебе, това е последната светска новина, която тя съобщи в ефира на Би Ти Ви наскоро.

Марковска е една от младите надежди в родното ни кино Крехката чаровница сключи брак съвсем наскоро, по-малко от две години са изминали от щастливото събитие. Но въпреки че не са давали поводи за подобни коментари, мнозина предполагаха, че тя и половинката й ще се разделят, както пишат и от изданието "Лайфстайл".

[caption id="attachment_331256" align="aligncenter" width="300"]Вили Марковска чака рожба Вили Марковска чака рожба[/caption]

Без излишни обяснения обаче 27-годишната актриса Вили Марковска сама опроверга тези необосновани мнения и клюки, заявявайки че чакат дете с мъжа й, а близки на двойката твърдят, че Виолета е в около шести месец, но поради нежната си фигура не й личи почти до сега. Освен това някои по-приближени на Вили споделят, че се очаква бебето да е момиче, което много радвало и двамата родители.

Вили Марковска е известна отдавна със здравословния си начин на живот, спорт и силно внимание към поддържането на добрата си фигура и цялостен тонус. Затова за никого не е изненада, че тя е перфектна и сега, дори е наддала само няколко килограма отгоре.

Голямата част от публиката помни брюнетката от сериала "Столичани в повече", припомня Клюки.бг, където Вили Марковка изигра главна роля през първите сезони.

[caption id="attachment_331257" align="aligncenter" width="218"]Героите от комедията "Столичани в повече" Героите от комедията "Столичани в повече"[/caption]

Сега има няколко театрални роли, но е в майчинство и от около месец е спряла да изпълнява всякакви роли. Вили е основната фигура в две популярни постановки - първата е "Имам нужда от теб" от известния Нийл Саймън, а втората "Избори до дупка" от също толкова популярния Бранислав Нушич.

[caption id="attachment_331259" align="aligncenter" width="300"]Марковска пленява с чар и стил Марковска пленява с чар и стил[/caption]

Нейните почитатели ще могат да я гледат отново след месеци на театрална сцена, защото в момента здравето на бъдещия наследник е от най-голямо значение за бременната актриса.