Глория съвсем скоро може да има свое внуче, което би било сензацията на следващата година!

Сензационна новина се разнася из светските среди от няколко дни. Оказва се, че Симона Загорова може би е бременна, научи Kliuki.bg. Новината не е потвърдена, но близки до момичето твърдят, че то има сериозни опасения, тъй като месечният й цикъл й закъснявал вече седмица. Шокът става още по-голям и от факта, че всъщност Симона и Симеон не се пазят особено. Единственото средство, което ползват, били противозачатъчни хапчета, които обаче 18-годишната девойка пиела само от време на време.

[caption id="attachment_331273" align="alignright" width="300" class=" "]Глория може да се окаже баба на 41 Глория може да се окаже баба на 41[/caption]

Ако все пак Мони се окаже бременна, то това значи, че Глория ще стане баба едва на 41 години. Самата фолк дива наскоро се размина с ново дете, тъй като се раздели с композитор, с когото имаше дълга любовна връзка. Затова подобна новина за внуче със сигурност би стреснала примата, но тя има широки възгледи и това е ясно от доста време.

[caption id="attachment_331271" align="alignleft" width="231" class=" "]Ще стават ли родители Симона и Симеон? Ще стават ли родители Симона и Симеон?[/caption]

Симона Загорова е много близка с майка си. Двете си споделяли всичко и затова най-вероятно певицата се притеснява щерка й да не роди толкова млада. Все пак да не забравяме, че самата Глория забременя едва на 22 години, но това пак е с няколко години повече от възрастта на Мони.

Симеон Данев също не е готов за баща. Той е на 19 години и тъкмо започна висшето си образование. Няма собствени доходи и не би могъл да си позволи да гледа дете. Разбира се, Глория има солидни финансови средства, но това едва ли я успокява. И все пак... често се случва на жените да имат закъснение в цикъла, затова не бива да се бърза със заключенията. Засега за тези млади хора е по-добре да останат единствено щастливо влюбени, без допълнителни ангажименти.