След сватбата на Гущеров-старши: Мария бременна от Християн?

След сватбата на Гущеров-старши: Мария бременна от Християн?
5 (100%) 5 votes

Мария и Християн кумуват на известна двойка, а именно Добромир Гущеров и половинката му Дияна, които венчаха наскоро.

Бащата на Християн – Добромир, и възлюбената му Дияна поканили Мария и Християн, заедно с малката Марая, да кумуват на семейното им тържество. Певицата Мария призна, че това е страхотна чест и радост за нея, защото чувствала таткото на Хриси и Диди като истинско семейство и споделяла много неща с тях, а малката Марая била страшно щастлива от това, че ще е най-малката шаферка.

Певицата очаква с нетърпение сватбата на Диди и Димитър Гущеров

Певицата очаква с нетърпение сватбата на Диди и Димитър Гущеров

Освен това прекрасните събития продължават. Съвсем скоро и самата Мария ще се венчае за Християн, той най-сетне дочака така желаното събитие и скоро Мария ще бъде негова съпруга, пишат и от изданието „iNEWS“. На тази сватба пък ролите са разменени и бащата на Християн и новата му жена ще бъдат кумове.

Мария и Християн Гущеров ще са кумове на популярна двойка

Мария и Християн Гущеров ще са кумове на популярна двойка

Всичко е готово за предстоящата сватба на Мария, а освен това малката Марая също ще бъде в булчинска рокля, тя се вълнува много от бъдещата сватба на майка си, разбра Клюки.бг. Както знаем, отношенията между Гущеров – син и певицата Мария са от доста време, те споделят един дом и са като истинско семейство, но сега бракът ще узакони връзката им пред света. Но за всички е видно, че между тях цари разбирателство и се допълват.

Мария заедно с малкото си дете - Марая

Поп фолк певицата Мария заедно с малкото си дете – Марая

До сватбата на двойката Християн Гущеров и чаровната Мария остават броени дни, а вече се прокрадва и слух, че певицата Мария чака бебе от половинката си Християн Гущеров. Предстои да се разкрие дали това е вярно и други подробности около светската двойка на фолка. Бизнесменът обаче отдавна желае свое дете и затова е много вероятно да е склонил Мария да забременее за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “След сватбата на Гущеров-старши: Мария бременна от Християн?”

  1. Hili

    Дек. 14. 2014

    Тия пък къде се бутат в клюки да участват?
    Тези новини са толкова безинтереси, че прочетох само заглавието.

Добавете коментар