Вихра Петрова получи най-големия си подарък за Коледа - Иван Христов и бебе?!

Чудеса не съществуват ли?! Най-добре на този въпрос може да отговори водещата Вихра Петрова, която получи своето истинско коледно чудо - върна си изгубеното семейство и любовта. Нещо повече - тя очаква бебе от своята единствена любов - продуцентът Иван Христов. Това разкриха близки до Вихра Петрова, която сама даде жокер на приятелите и феновете си в социалната мрежа като заяви, че навръх Коледа ще им съобщи най-прекрасната си новина изненада.

"Вихра призна, че й се е случило истинско чудо и това е така. Ккаво по-голямо чудо може да има от това да очакваш второ дете от мъжа на живота си, който ти е бил отнет, но съдбата отново ви събира. Това е невероятно, а Вихра е на седмото небе. Същото се отнася и за Иван Христов. След три години раздяла и съвместно съжителство с Ирина Тенчева, Иван разбра, че не това е, което иска. Осъзна, че въпреки скандалите и измяната, винаги е обичал Вихра и се върна при нея", разкриват близки до Вихра Петрова.

[caption id="attachment_331290" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов отново намери любовта и смисъла на живота във Вихра Петрова[/caption]

Най-шокирана от невероятното развитие на нещата била самата Ирина Тенчева, която до последно не вярвала, че Вихра Петрова ще прибере обратно Иван Христов. Тя буквално била съсипана от обида и ярост. Двамата с Иван имали проблеми, откакто работата му в ТВ7 приключи и продуцентът започна да изпитва сериозни финансови затруднения. Вместо да му помогне и да го насърчи обаче, Ирина Тенчева започнала да му опява постоянно и да го вини, че стантартът им на живот се е занижил.

"Именно в такива моменти се разбира кой е истинският човек за теб. Да, Иван Христов и Ирина Тенчева живяха в мир и любов цели три години, а хората решиха, че наистина са един за друг. Лесно е обаче да съжителстваш с някого, когато всичко ви е песен и когато той ти осигурява живот на кралица. Точно проблемите са тези, които разкриват истинското лице на хората и явно обичта на Ирина към Иван не е била толкова силна", коментират близки до бившото семейство на Иван Христов и Вихра Петрова.

Те искрено се разват, че двамата ще се съберат отново след толкова години раздяла и, че ще дадат на дъщеричката си Ава братче или сестриче. "Почти сигурни сме, че Вихра е бременна от Иван, но не можем да го твърдим на сто процента, докато самата тя не го обяви. А и удоволствието от съобщаването на новината трябва да бъде оставено на щастливата съпруга и бъдеща майка, нали така?!", заключват източниците, очакващи с нетърпение щастливото събитие.