Славин Славчев не може да забрави миналото, което го преследва!

Болката и мъката на Славин Славчев все още съществуват. Това разкри самият той в Story. Теодора се казва жената, която рокаджията не може да прежали вече месеци наред. Може би най-тежко е, когато обстоятелствата разделят двама влюбени. Така се е получило със Славин и Теди, защото тя заминава за Германия да работи, докато той решава да остане в България и да следва мечтата си - музикалната сцена. Така 4-годишна любовна връзка приключва за един миг.

[caption id="attachment_331322" align="alignright" width="300" class=" "]Славин Славчев още не може да преодолее Теодора Славин Славчев още не може да преодолее Теодора[/caption]

"Може би аз съм виновен за раздялата, понеже реших да следвам мечтата си и да се включва в приключението X Factor. Сега, когато виждам любовта на хората, не съжалявам за избора си. Теди обаче ми лиспва във всеки един миг. Искаше ми се да споделям с нея всичко, което ми се случва в момента, но уви..." - споделя Славин Славчев.

По всичко личи, че жертвата, която варненският рокаджия е предприел, ще си струва. До момента Славин е определян от мнозина за най-добрия в X Factor и се очаква именно той да триумфира. А ако го стори, 23-годишният младеж е убеден, че ще му се отворят много врати в света на музиката и на шоубизнеса като цяло.

"Скоро завършвам "Право" във Велико Търново, но това не е моята страст. Искам да бъда певец и артист, а не юрист. Затова се записах в предаването и съм щастлив." - казва още Славин Славчев.

Влечението на варненеца към музиката започва от съвсем малък. От няколко години пък той е вокалист на собствена група, сформирана от приятели, научи Kliuki.bg. Талантът му е огромен, но едва това лято той стана известен на по-голямата част от българската общественост. Славин е доказателство, че понякога е необходимо да пожертваш любовта в името на кариерата.