Голямата болка на Славин Славчев все още го преследва

Голямата болка на Славин Славчев все още го преследва
4.7 (94.29%) 7 votes

Славин Славчев не може да забрави миналото, което го преследва!

Болката и мъката на Славин Славчев все още съществуват. Това разкри самият той в Story. Теодора се казва жената, която рокаджията не може да прежали вече месеци наред. Може би най-тежко е, когато обстоятелствата разделят двама влюбени. Така се е получило със Славин и Теди, защото тя заминава за Германия да работи, докато той решава да остане в България и да следва мечтата си – музикалната сцена. Така 4-годишна любовна връзка приключва за един миг.

Славин Славчев още не може да преодолее Теодора

Славин Славчев още не може да преодолее Теодора

„Може би аз съм виновен за раздялата, понеже реших да следвам мечтата си и да се включва в приключението X Factor. Сега, когато виждам любовта на хората, не съжалявам за избора си. Теди обаче ми лиспва във всеки един миг. Искаше ми се да споделям с нея всичко, което ми се случва в момента, но уви…“ – споделя Славин Славчев.

По всичко личи, че жертвата, която варненският рокаджия е предприел, ще си струва. До момента Славин е определян от мнозина за най-добрия в X Factor и се очаква именно той да триумфира. А ако го стори, 23-годишният младеж е убеден, че ще му се отворят много врати в света на музиката и на шоубизнеса като цяло.

„Скоро завършвам „Право“ във Велико Търново, но това не е моята страст. Искам да бъда певец и артист, а не юрист. Затова се записах в предаването и съм щастлив.“ – казва още Славин Славчев.

Влечението на варненеца към музиката започва от съвсем малък. От няколко години пък той е вокалист на собствена група, сформирана от приятели, научи Kliuki.bg. Талантът му е огромен, но едва това лято той стана известен на по-голямата част от българската общественост. Славин е доказателство, че понякога е необходимо да пожертваш любовта в името на кариерата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата болка на Славин Славчев все още го преследва”

  1. котето

    Дек. 14. 2014

    е всичко не може да имаш в този живот- или любов, или пари , или кариера

Добавете коментар