Ваня Червенкова в откровено интервю

Ваня Червенкова в откровено интервю
4.2 (84%) 5 votes

Ваня Червенкова говори „на светло“ пред зрителите на Нова ТВ. Известната като бизнесдама, сред агресивна и конкурентна бизнес среда, Червенкова преживяла различни тежки инциденти, но все още твърди че е уверена в себе си, не се плаши от нищо.

Тъгата и самотата обаче й проличаха още преди време в предаването на Нова – „ВИП Брадър“ – риалити формата, там мнозина я определиха като агресивна, нападателна, невъздържана, други пък я видяха като открита и искрена, неподправена личност.

Най-голямото богатство за Ваня Червенкова - нейното дете

Най-голямото богатство за Ваня Червенкова – нейното дете

Както пишат и от „Лайфстайл“, Ваня Червенкова е решена да не остава сама до края на дните си, но признава, че отношенията й с мъжете са силно разочарование за нея. Тя призна, че има много контакти и възможности, но досега в любовта е разбрала, че мъжете не са щастливи с много силни и независими дами. Така тя сама осъзнава, че всъщност ще й бъде трудно да бъде истински обичана. Но амбицията, енергията и всичките й постижения досега не й позволяват да се откаже от всичко, дори и заради мъж.

Вабня Червенкова в едно откровено интервю през зрителите на Нова

Вабня Червенкова в едно откровено интервю през зрителите на Нова

 Най-голямото й постижение, както често признава, е нейната прекрасна дъщеря. Пред нея Ваня не крие нищо от миналото си, дори й е обяснила, че е зачената чрез донор, защото детето е плод на желанието на Ваня да има поколение и да даде любовта си на някого.  Определено най-много я заслужава нейното дете. Червенкова посвещава на детето си всичко мило и ценно в живота.

Не може да не кажем, че Ваня Червенкова винаги ще бъде противоречива в общественото внимание заради своя характер и поведение, заради естеството на бизнеса си, заради странните обстоятелства около нея и хората, с които се познава, но е явно, че в живота щастието не се купува. Затова, освен здравето и обичта, нищо друго не може да осмисли истински живота ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар