Ники Китаеца не може да скрие куп шокиращи разкрития

Ники Китаеца не може да избяга от имиджа си. А той все още клони в посока, че любимия на Азис си пада по собствения си пол. Явно совите наистина не са това, което изглеждат. Култовата реплика от известния сериал, подлудил милиони по света важи с пълна сила за Ники, който са пъне да се покаже такъв, какъвто не е. Припомняме, че Ники Китаеца прекрачи прага на Къщата на Биг Брадър Ол Старс с единствената презумпция да излъска имиджа си и да се покаже сто каратов мъжага. Който харесва и си пада само по жени.

Той толкова се вдаде в играта си, че дори започна бясно да ухажва изкусителката Калина. Като непрекъснато повтаряше заучени любовни фрази, сякаш ги четеше написани на екран, пише Lifestyle.bg .

[caption id="attachment_331323" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца наистина ли си е правил само пиар с Азис? Ники Китаеца наистина ли си е правил само пиар с Азис?[/caption]

Скандалната писателка разбра, че Ники си прави пиар на неин гръб и категорично му даде да разбере, че знае за плана му. Китаецът отвърна на отхвърлянето й с грозни думи пред грамадния бодигард Емо Каменов. Но Евгени Минчев развенча мита, който Ники се опита да си наложи в шоуто. Припомняме, че в Изповедалнята Китаеца заяви, че брака и четиригодишното съжителство с Краля на поп фолка Азис не е било нищо повече от пиар. Съгласието му донесло пари и огромна популярност, а на Азис и слава, и пълни джобове, припомни Kluiki.bg.

Но Евгени Минчев е категоричен, че е твърдо на другия бряг, защото и с него бил няколко месеца. И то на повикване. И то не само за реклама. Тогава фитнес инструктора притърчал между Манастирски ливади до дома на лорда в „Люлин”. А жена му Виолета чистела къщата, докато двамата се забавлявали в леглото. В онзи период Ники Китаеца с удоволствие демонстрирал близост пред папараци и на светски събития с паркетния лъв. Дори двамата се хвалели с еднакви „годежни” кожени каишки.

Но тези признания на светския пиар в студиото на Ники Кънчев Виолета обяви за лъжа. Дори заплаши, че ще заведе дело за клевета срещу Евгени Минчев. Съпругата на Ники Китаеца заяви, че тя спи със стопроцентов мъж, а продуцента цели за разбие семейството й. Както вече го е сторил с телевизионния водещ Юксел Кадриев. Но тя няма да позволи това да се случи и с нейното, като ще докаже правотата си в съда. Хората обаче се питат защо Ники Китаеца не е отказал компанията нито на Азис, нито на Евгени Минчев. И не само е извличал материални дивиденти, но е изпитвал и видимо удоволствие от целувките с Азис, и близостта си с лорда.