Тити Папазов се разстрои при спомена за покойните си приятели, но не вярва, че са му пратили знак от Отвъдното

Тити Папазов не изневери на стила си, а проля поредна порция публични сълзи и за предаването на Николета Лозанова.

В „Папараци” заместник-домакин, който води интервюто с главния гост, беше Яна Грудева. Красивата брюнетка, която влиза под светлините на прожекторите първо като модел, някога е била лице на модната агенция на групировката на братя Илиеви. Макар и много млада, клюкари продължават да твърдят, че Яна е последната любовница на Главния.

Хубавицата е категорична, че познавала Жоро Илиев, но никога не била интимна с него. Като доказателство за думите си, тя запази самообладание, докато Тити Папазов се разстрои при спомена за него, видя kliuki.bg.

На пръв поглед интервюто обещаваше да е като десетките, които баскетболният треньор е давал преди. Баскетболът, жена му, осиновеното му дете...- все неща, които познаваме добре. За близо двадесет години си запазили отношенията с взаимно уважение и категорична вярност. Имал голям късмет в живота. Тя не била ревлива, колкото него и т.н. Тити Папазов се разстрои при спомена В един момент обаче Яна се присети да го пита за хората, които загубил. Тити Папазов сподели, че в семейството само баща му е покойник, но му липсват много приятели, които вече не са до него.

„Кои са тези прилетели?”, попита Грудева. „Жорко”, каза треньорът и се разплака. Настоятелната Яна измъкна фамилията, макар Тити Папазов да се държеше така, сякаш на дамата й е пределно ясно за кого говори. Главния и кумът на сватбата му – Румен Нарциса били от свидните му покойници, които не можел да прежали.

Докато разговаряха, нещо се сгромоляса близо до тях. За Яна това беше сигнал от отвъдното, но баскетболният треньор не бил от тези, които вярвали в задгробния живот. Той не поиска да повярва, че му се дава знак от Отвъдното, но вярва, в Рая и Ада и че душите се разделят в Чистилището.

Вижте какво още каза Тити Папазов във ВИДЕОТО ТУК!