Антония Петрова надмина родния лукс в Москва (Дизайнер й краси елхите)

Антония Петрова надмина родния лукс в Москва (Дизайнер й краси елхите)
5 (100%) 2 votes

Антония Петрова вече чака с нетърпение да отвори гигантски подаръци до букета с рози под елхата

Антония Петрова обича нещата да й са по две.

Хубавата блондинка от Пазарджик си има две престижни титли (и като мома и като семейна), две дипломи, две сватби – в снежна Москва и летен Вегас, мечтае за близнаци…

Антония Петрова, освен че си има две родини, си има и два (поне) разкошни жилища, видя kliuki.bg. Домът й в България вече е много сниман и показван, за потрес на завистници, но едва сега семейство Бередин споделят как живеят в Москва.
antonia petrova 7
antonia petrova 6
В многомилионния град Антония Петрова се чувства повече от щастлива. И там я чака разкош на килограм, щедро осигурени от нейния Саша. Миската обаче никак не се чувства като присадена.

Там получава вниманието и комплиментите, на които се е надявала да получи у дома. Но тя не е глупава златотърсачка, а жена с изисквания. Все пак, и луксът, който й е осигурил тате не може да се отрече.

Отгледана като принцеса, Антония Петрова вкарва задължителните аксесоари от дома на родителите, за да се чувства като у дома си навсякъде. В Москва си има тежки класически мебели с позлата, полюлеи като за бална зала и…(две!!!) коледни елхи!
antonia petrova 2

antonia petrova 3

antonia petrova 4

Кой е бил послушно момиченце?! - Антония Петрова получи две елхи...за да има къде да побере подаръците!

Кой е бил послушно момиченце?! – Антония Петрова получи две лехи…за да има къде да побере подаръците!

Дипломираната юристка се оказа или страшно романтична, или си има огромно пространство за запълване. За разлика от майка си обаче, Антония Петрова май доста разчита на чуждата помощ.

Почеркът на мама си личи навсякъде в Драгичево, но щерка й използва интериорен дизайнер дори в украсата на триметровите чудовища у дома. Сама си го призна във Фейсбук, без бой!
Антония Петрова с две елхи
Експертът, че е пипал елхите – пипал е, но и резултатът е впечатляващ! Най-голямо любопитство обаче предизвикват пакетите под елхата, които едва ли са бутафорни. Антония Петрова си има и тази година впечатляващо палтенце за колекцията, но нейният Саша няма да се ограничи само с букет рози, доколкото го познаваме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар