Константин се оказа непоправим зевзек – дано Надето има подобаващо чувство за хумор

Константин надмина себе си в опит да провокира Фейсбук-последователите си!

Певецът обожава да се снима като пийва по мъжки, яхнал каруца, вместо шейна като дядо Коледа, да се лигави в офиса на заведението си, докато приспива дъщеря си и какво ли още не. След това с радост споделя фото-ударите си в социалната мрежа, видя kliuki.bg.

Откакто се задоми обаче, с чужда жена не сме го засичали...освен по кръчмите или жълтите хроники! Константин обаче доказа славата си на човек, който обожава медийното внимание и публикува снимка от хотелска с тая.

На пръв поглед няма нищо необичайно – голямо легло, разхвърляни лични вещи, певецът си прави селфи по бермуди и...жена, седнала на леглото си обува сандалите. Мнозина веднага решиха, че това е Надето, но въпросната дама изглежда по-релефна от съпругата на Константин.

[caption id="attachment_331371" align="aligncenter" width="225"]Константин с чужда поръчва рум-сервиз Докато Коце - кола поръчва рум-сервиз, релефна мадама си обира парцалите...[/caption]

Певецът обожава един от прякорите си: „Коце – Кола – най-добрият вибратор за лятото” и май се опитва да го утвърди като своя запазена марка.

Надето, както е известно, проявява завидна мъдрост и зрялост по отношение на неговите щуротии. Въпреки любовните афери, които му приписват, тя има заслужено самочувствие на красавица и съпруга и нищо не може да я жегне! Дали обаче ще продължава да демонстрира чувство за хумор?!

Хубавата юристка търпя упоритите слухове за аферата на мъжа си с Преслава. Незнаен брой фенки се кълнат, че Константин доста „рита на чужд терен” по време на участия. Райна още си спомня с горчивина за предателствата на певеца. Въобще – да си женена за Коцето е сериозно изпитание, на което би издържала само жена със самочувствие.

Как действа Надето – само семейство Славчеви знаят. Но певецът сам признава, че се стреми да намалява участията си и да внася пари в семейството само от заведението си. Знаел че има млада и красива жена, а ако пропуска да я завива, ще се намерят лесно доброволци. А тогава на Костантин няма да му е до селфита с чужди мадами в спалнята...