Народният представител Анна Баракова втрещи съседите си с побоища и диви крясъци!

Същински шоков удар - нещо, което никой депутат не си е позволявал да прави досега. Така съседите на народния представител Анна Баракова описаха какво се случва зад стените на депутатското й жилище в кв. "Изток" в столицата. Там Анна Баракова обитава апартамент заедно с по-възрастна жена, която комшиите считат за нейна майка и мъж на приблизително 35-40 години.

Откакто депутатката Анна Баракова се нанесла в жилището, настанал истински ад за съседите, живеещи около нея. "В ужас сме! Не знаем какво се случва и какви са отношенията между тези хора, но крясъците, скандалите, обидите и ударите са всекидневие. Започва се всяка вечер около 20 часа и нататък като не можем да си починем от неистовите викове в апартамента им", разказват възмутени съседите на Анна Баракова, пише Блиц.

[caption id="attachment_331377" align="alignright" width="300"]Анна Баракова Анна Баракова ужасява съседите си с постоянни скандали и побоища в жилището си[/caption]

Най-чести били скандалите и ударите между мъжът и майката на депутатката, но двете жени също изумявали живеещите във входа с неистовите си скандали една към друга. "Немислимо е това, което става. Възрастната жена крещи в истерия и редовно обижда Анна Баракова като я нарича парцал, боклук, миндил и далеч по-мръсни определения. А половин-един час след началото на скандалите, започват ударите - нещо се блъска, трещи и пада, а женски гласове пищят като на заколение. Не е нормално това - Анна Баракова е народен представител, а всички имаме чувството, че съжителстваме с роми", гневят се съседите.

Те признават, че на няколко пъти стигали дотам, че да опрат до полицията, но като народен представител Анна Баракова имала депутатски имунитет и органите на реда на практика не могат да предприемат нищо срещу нея.

"Полудяваме, разбирате ли?! Не се живее така. Този апартамент е жилище за народни представители от години. Имали сме хора от ДПС, от НДСВ и други партии, но никога досега не сме виждали такова чудо. С никой от предишните обитатели не сме имали проблеми, а сега луднахме за няколко месеца. Вече смятаме да съберем подписка и да я отнесем до омбудсмана, пък каквото ще да става", коментират бесни съседите на Анна Баракова.

До момента поне не е ясно кой е тайнственият мъж, вилнеещ в дома на депутатката, но се предполага, че е човекът, с когото тя съжителства на семейни начала. Какви са проблемите им обаче, че да накарат той да се държи като освирепял с Анна Баракова и майка й, а войната между двете да ескалира с всяка изминала нощ, това единствено народният представител може да обясни.