Слави Трифонов не може да повярва, че момичетата от "Магаданс" решиха това и го направиха!

Грандиозен скандал разтърси "Шоуто на Слави" тези дни, когато стана ясно, че момичетата от балет "Магаданс" се вдигнаха на бунт и не само заплашиха с напускане, а и го направиха. Самият Слави Трифонов е в шок и светкавично разпореди на екипа си да обяви конкурс за нови балерини в сайта на предаването. Тази нечувана информация бе потвърдена и от самия екип на "Шоуто на Слави", тъй като решението на балета е вече в ход.

А причината за бойкота е повече от стряскаща за Дългия - танцьорките му напуснаха в подкрепа на Мартина Огнянова, която Слави Трифонов уволни от шоуто си без каквото и да било предупреждение. Припомняме, че Мартина Огнянова има най-дългогодишен стаж в балет "Магаданс", но стана жертва на Слави Трифонов не на професионална, а само и единствено на лична основа.

[caption id="attachment_331382" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов спешно пусна обява за нови балерини[/caption]

След като Слави Трифонов скъса с нея навръх рождения си ден, след като разбра, че Мартина има тайна връзка с младия треньор по бокс Коко Колев, шоуменът не само я изгони от апартамента си и си взе обратно подарения джип, но направи и нещо по-лошо - остави Мартина Огнянова на улицата точно по празниците, без да й даде време и възможност да си потърси нова работа, пише Хотарена.нет.

Това нахъса всички момичета от балет "Магаданс", които се обявили в защита на Мартина Огнянова и настояли пред шефа си да я върне на работа. Разбира се, Слави Трифонов не би оставил някой да му диктува какво да прави и не се съгласил. Затова и реакцията на балерините не закъсняла и те дружно подадоха заявленията си за напускане.

По договор обаче танцьорките ще трябва да останат в шоуто до сформирането на новия балет, за да не изгърмят със солидни неустойки в договорите си. Обявата за нови момичета вече е в сила и най-вероятно още до месец балетът ще бъде сменен. Почти същото стана и преди години, когато Галя от "Сатен" напусна Слави Трифонов и взе със себе си голяма част от момичетата си.

"Това, което направи Слави с Мартина, не беше честно за балерините, но пък от друга страна той е шефът и има пълното право да уволнява, когото си поиска. Бунтът на балета е дори смешен, но дано после момичетата да не съжаляват, защото при Слави взимаха добри пари. Той ще си намери танцьорки, но те едва ли ще намерят толкова доходоносна работа", коментират хора от екипа на Слави Трифонов.