Съпругата на Ники Китаеца - Виолета се пречупи и развали "мита" след всичко, което й се сервира в шоуто!

Жената на Ники Китаеца - Виолета не издържа на напрежението и обвиненията, че съпругът й не е нищо повече от едно "лице назаем", което предприема пиар след пиар, без значение на чий гръб. Бившата фолк певица се срина тотално, когато Ники Китаеца й сервира пред цяла България "изненадата", че й е изневерявал многократно и то не с мъже, а с жени.

В крайна сметка Виолета се пречупи и проговори, разкривайки истинското лице на благоверния си, пък дори и това да попречи на днешната му победа в Биг Брадър Ол Старс.

[caption id="attachment_331386" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Виолета разкри истината за Ники Китаеца или поне своята истина за него[/caption]

"Знам, че Ники Китаеца е просто образ, който много хора не искат да променят, защото така им е интересен и подклажда въображението и собствените им несбъднати желания. Истината обаче е, че той е съвсем нормален и обикновен мъж. От 2008-ма година съм с него и не Азис или Евгени Минчев, а аз съм тази, която го познава изцяло - дотам, че да му родя дете", разказва Виолета и за доказателство разкри първите дни след запознанството й с Ники Китаеца.

Това, което хората не знаеха било, че още докато бил съпруг на Азис, Ники Китаеца бил влюбен във Виолета. Видял я за първи път в неин видеоклип по телевизията и буквално изплезил език. "Това беше жената! Жената, каквато винаги съм си представял за мен - това беше ти", признал по-късно Ники Китаеца на любимата си.

Тя от своя страна също въздишала тайно по него, докато гледала как поставя брачната халка на пръста на Краля на попфолка. Никога обаче не си и била мечтала, че този мускулест и красив здравеняк ще стане неин съпруг.

"Веднага щом Азис и Ники се разделиха, той поискал от наши общи познати да ни запознаят. Срещнахме се в едно заведение и цяла вечер разговаряхме, беше прекрасно. После следваха няколко дни, в които аз бях на участие в друг град, а с Ники си пишехме редовно съобщения. В един момент стана така, че джиесемът ми случайно изключи. Той видял, че няма връзка и ми изпратил близо десет гневни смс-а, защото решил, че нарочно съм го игнорирала", спомня си Виолета.

На следващия ден се видяли и всичко си дошло на мястото - дотолкова, че още на същата вечер двамата се събрали и заживели в апартамента на Виолета. Скоро след това се запознали с родителите си, а останалото го знаят всички - сватба и дете.

"Тези неща за Ники не ги знаеше никой. Явно на хората повече им харесва да изграждат в главите си някакъв мистериозен образ, отколкото да приемат човека такъв, какъвто е. Е, това е истината и аз я казах, дори с риск Ники да изгуби от "чара" си и да не спечели първото място в Биг Брадър Ол Старс тази вечер", заключва съпругата му Виолета.