Къщата на Илиана Раева и Наско Сираков заприлича на истинско коледно бижу!

Коледна приказка наяве или просто сбъднато чудо - в това се превърна красивият и просторен дом на Илиана Раева и Наско Сираков броени дни преди най-светлия християнски празник. Прекрасната домакиня сама сподели снимки от приготовленията и готовата вече украса в личната си страница във Фейсбук, а коментарите и лайковете заваляха на мига, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331390" align="alignright" width="225"]Илиана Раева Семейството на Илиана Раева старателно украсява дома си за Коледа[/caption]

Надали е необходимо да споменаваме голямата елха, която ще краси къщата на Илиана Раева и Наско Сираков, както и всички останали бляскави украси. По-скоро акцентът е в това, че семейство Сиракови се зае със задачата да превърне дома си в коледна картичка съвсем само, без подкрепата на фирми, дизайнери и прочие лиготии.

За разлика от бившата Мис България Антония Петрова, която се изфука, че ползвала услугите на известен дизайнер, който да й окачи топките на елхата (очевидно за нея това е непосилно трудна задача), то Илиана Раева, Наско Сираков и двете им красиви дъщери превърнаха дома си в приказка само за броени часове.

Горда от постигнатото Илиана Раева зарадва и приятелите си със снимките от украсената къща, които видимо бяха правени с обикновен фотоапарат, далеч от професионалните. Придвид естествените и непосредствени характери и на Илиана Раева, и на Наско Сираков обаче, това е нещо съвсем нормално.

[caption id="attachment_331391" align="aligncenter" width="300"]Приказно красиво, просто като приказка Приказно красиво, просто като приказка[/caption] [caption id="attachment_331392" align="aligncenter" width="225"]Прекрасната елха на семейство Сиракови ще заблести на Коледа Прекрасната елха на семейство Сиракови ще заблести на Коледа[/caption] [caption id="attachment_331393" align="aligncenter" width="225"]Илиана Раева е известна със стила и изискания си вкус Илиана Раева е известна със стила и изискания си вкус[/caption] [caption id="attachment_331394" align="aligncenter" width="225"]Уют, топлина и обич - какво повече му е нужно на един дом?! Уют, топлина и обич - какво повече му е нужно на един дом?![/caption]

Оставяме ви да се насладите на невероятната красота, сред която семейството на Илиана Раева и Наско Сираков ще посрещне Коледа с най-близките си хора и приятели. И да им пожелаем всичко най-прекрасно, както до края на тази, така и през цялата идна година.