Чудо: Виж коледната приказка на Илиана Раева и Наско Сираков! (МНОГО СНИМКИ)

Чудо: Виж коледната приказка на Илиана Раева и Наско Сираков! (МНОГО СНИМКИ)
4 (80%) 3 votes

Къщата на Илиана Раева и Наско Сираков заприлича на истинско коледно бижу!

Коледна приказка наяве или просто сбъднато чудо – в това се превърна красивият и просторен дом на Илиана Раева и Наско Сираков броени дни преди най-светлия християнски празник. Прекрасната домакиня сама сподели снимки от приготовленията и готовата вече украса в личната си страница във Фейсбук, а коментарите и лайковете заваляха на мига, видя Kliuki.bg.

Илиана Раева

Семейството на Илиана Раева старателно украсява дома си за Коледа

Надали е необходимо да споменаваме голямата елха, която ще краси къщата на Илиана Раева и Наско Сираков, както и всички останали бляскави украси. По-скоро акцентът е в това, че семейство Сиракови се зае със задачата да превърне дома си в коледна картичка съвсем само, без подкрепата на фирми, дизайнери и прочие лиготии.

За разлика от бившата Мис България Антония Петрова, която се изфука, че ползвала услугите на известен дизайнер, който да й окачи топките на елхата (очевидно за нея това е непосилно трудна задача), то Илиана Раева, Наско Сираков и двете им красиви дъщери превърнаха дома си в приказка само за броени часове.

Горда от постигнатото Илиана Раева зарадва и приятелите си със снимките от украсената къща, които видимо бяха правени с обикновен фотоапарат, далеч от професионалните. Придвид естествените и непосредствени характери и на Илиана Раева, и на Наско Сираков обаче, това е нещо съвсем нормално.

Приказно красиво, просто като приказка

Приказно красиво, просто като приказка

Прекрасната елха на семейство Сиракови ще заблести на Коледа

Прекрасната елха на семейство Сиракови ще заблести на Коледа

Илиана Раева е известна със стила и изискания си вкус

Илиана Раева е известна със стила и изискания си вкус

Уют, топлина и обич - какво повече му е нужно на един дом?!

Уют, топлина и обич – какво повече му е нужно на един дом?!

Оставяме ви да се насладите на невероятната красота, сред която семейството на Илиана Раева и Наско Сираков ще посрещне Коледа с най-близките си хора и приятели. И да им пожелаем всичко най-прекрасно, както до края на тази, така и през цялата идна година.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар