Разтърсващо: Катето Евро направи неочаквано разкритие!

Разтърсващо: Катето Евро направи неочаквано разкритие!
5 (100%) 4 votes

Катето Евро трогна всички съквартиранти в Къщата, както и зрителите!

Любимката на съквартиранти и зрители в Биг Брадър Ол Старс – Катето Евро трогна всички с неочакваното разкритие, което направи. Истината е разтърсваща и показа колко голямо е сърцето на актрисата. Оказа се, че Катето Евро е влязла в шоуто не заради себе си, а с благородната цел да спаси своя любим брат.

Парите, които Катето Евро ще вземе от хонорара си с Биг Брадър Ол Старс, както и тези от евентуалната й победа ако грабне приза тази вечер, ще отидат почти изцяло за спасяването на брат й Петър от затвора. Припомняме, че два дни преди Катето Евро да влезе в Къщата, Петър блъсна пешеходец с автомобила си и го уби.

Катето Евро

Катето Евро ще подели спечелените пари между брат си и сина си

Проверка на полицията установи, че загиналият е пресичал неправомерно като буквално се е натресъл в колата на брата на Катето Евро. Петър не е бил употребил алкохол преди да седне зад волана, което също е констатирано от властите. Драмата на актрисата обаче е голяма, тъй като тя неведнъж е признавала, че Петър е голямата й слабост още от малки и винаги му е помагала с каквото може.

Точно затова Катето Евро е решила да не оставя нищо от парите за себе си, а да ги подели между адвоката на брат си, който ще се заеме с делото и сина си Сашо Кадиев, който след няколко месеца ще я дари с първото внуче. Актрисата до днес не беше споделила със съквартирантите за болката, която всячески опита да крие по време на шоуто, но дори така тя пак успя да се превърне в тяхна любимка.

„Катето Евро е като наша майка, чувствам я страшно близка и толкова много научих от нея, че ще ми е мъчно, когато излезем оттук и не я виждам всеки ден. Страшно свикнах с нея и с топлото й присъствие“, сподели пред всички Калина Паскалева, която пък Катето Евро прие буквално като своя дъщеричка.

Тази вечер цяла България ще види кой от петимата в Къщата ще успее да пребори конкуренцията и да се окичи с приза „любима риалити звезда на България“. До момента очакванията бяха това да бъде Ники Китаеца, но след разкритието му, че е изневерявал системно на Виолета, нищо чудно Катето Евро или Тодор Славков да си заслужат победата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Разтърсващо: Катето Евро направи неочаквано разкритие!”

 1. Nikolay Petrov

  Дек. 15. 2014

  Знаел дъртия курвендел предварително, че брат и ще убие човек при катастрофа, така ли ? Честната калудка !
  Тъпи опити за манипулация!

 2. Васко Р.

  Дек. 16. 2014

  Албанката пак лъже-маже.Като,Като,вече ти е професия като курвалъка-да лужеш и после да се вайкаш и да мажеш!Помиярка!

 3. злат

  Дек. 17. 2014

  Абе вие, многознайковци, а кой от всички там беше по заслужил за наградата. И какво по точно не й харесвате на Катето, че е хубавка и си е имала достатъчно обожатели, че обича секса и ли какво друго не разбрах.

Добавете коментар