Певицата Кали неведнъж е изумявала с униженията си пред Жоро Илиев и бебетата си от различни мъже, но този път удари дъното!

Певицата Кали явно е бездънна яма за тайни и скрити факти - повечето от които, за жалост, не особено престижни (да не кажем срамни). След като потресе страната с легендите - тоест униженията си пред Жоро Илиев, а после изуми с бързината, с която сменяше бащите на децата си, днес Кали поднесе нова изненада.

Всъщност истината дойде не от нея, а от колежката й Бони, която разказа шокиращи факти от живота на Кали. След които отношенията между двете едва ли ще бъдат същите. Повод за това Бони да си отвори устата и да проговори, бе коментарът на Кали по адрес на поведението на Бони в Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

[caption id="attachment_331404" align="alignright" width="300"]Кали Кали пращала майка си да става чистачка в дома на Бони?![/caption]

Тогава, по време на едно от коментарните студиа на Ники Кънчев, Кали обвини Бони, че се държи зле с Пламена, само защото вижда в нея по-млада и конкурентоспособна певица от самата нея. Думите й вбесиха Бони и отмъщението на ромския славей не закъсня.

Тя призна на всеослушание, че не само никога не е завиждала на Пламена, но няма и нищо общо със самата Кали, която през живота си не била виждала толкова много участия като нея. Без излишна скромност Бони даде да се разбере, че винаги е била и ще бъде по-харесвана и вървежна певица от Кали, която криела доста свои финансови колапси.

Без да й мигне окото, Бони разкри, че преди време, в момент на абсолютна финансова криза, когато никой не я търсил за участия, Кали стигнала дотам, че за да припечели някой лев, пратила майка си да чисти в дома на самата Бони, пише агенция Блиц.

"След това, което каза и то пред всички - как Кали изпратила собствената си майка да слугува в дома й, чудно е как двете още не са се хванали за гушите. В чалга средите това ще гръмне като същинска бомба, която със сигурност ще отвее нечия глава. Не се знае дали думите на Бони са истина, но ако са, то Кали дълго време няма да се отърве от упреци и коментари, че това, което е направила, е истинско падение", коментират из светските среди на столицата.