Катето Евро и Малък Тошко не са това, на което се преправят в Къщата на Биг Брадър

Актрисата Катето Евро и Татовия внук умеят наистина добре да манипулират аудиторията. Бъдещата баба пак омота зрителите и постигна това, което искаше – да я съжаляват и страдат с нея заради безумията на Малък Тошко. А неговите пиянски изцепки са били чиста проба провокирани и инсценирани. Измамата двамата приятели замислили още преди да влезнат в Къщата, пише в. „Всеки ден”.

Това, че Катето Евро изпадна почти в истерични кризи от перманентното наливане с алкохол на Малък Тошко и на няколко пъти искаше да напусне Къщата и да се откаже играта си е било просто цирк, доверяват от кухнята на шоуто. Актрисата от „Оркестър без име” съвсем го закъсала за пари и затова се договорили със сина на Батето, ако един от двамата спечели, да си поделят печалбата.

[caption id="attachment_331410" align="alignright" width="300"]Катето Евро и Малък Тошко излъгаха зрителите Катето Евро и Малък Тошко излъгаха зрителите[/caption]

След смъртта на съпруга си Катето Евро заложила къщата си в „Горубляне” за петдесет бона. Били й необходими двадесет бона за ремонт на покрива, на банята, на градината, останалите пари спестила.След като заработи като водеща в ТВ7, нещата се поуспокоили, но оттам врътнаха кранчето и актрисата има да получава няколко заплати. После спестяванията се стопили, а над нея надвиснали лихви, пари за заеми и ипотека, научи Kluiki.bg.

Затова тя се наговорила с Малък Тошко на тъмно. Останалото просто било заблуда за хората. Защото Катето Евро и Татовия внук се познавали отдавна, купонясвали и пиели в едни компании. Актрисата била добре запозната с манията на Тодор Славков да си сваля гащите и показва мъжкото достойнство пред очите на останалите, щом прекали с чашката.

Затова „изненадата” от свалените гащи на Тошко била по-скоро преекспонирана и добре позната на актрисата. Дори провокирана от нея и останалите в Къщата, които искали да гледат сеир. За това подметна и изгонения монтански бодигард Емо Каменов. Но сметките им може да се окажат и без кръчмар. Катето Евро и Тошко не подозирали, че вместо пари, победителя получава луксозен джип. Но се договорили да го продадат и пак да си поделят парите. Разбира се, ако един от двамата стане любимец на наро