Бомба: Ники Китаеца бесен на излизане от Къщата

Бомба: Ники Китаеца бесен на излизане от Къщата
4 (80%) 5 votes

Ники Китаеца напусна по почти скандален начин шоуто!

Краят на Ники Китаеца в риалитито „Биг Брадър Ол Старс“ постави бомбата на финала. Бившият на Азис излезе бесен от Къщата, което шокира самия Ники Кънчев, видя Kliuki.bg. Ники първоначално даже не здрависа водещия, а се отправи директно към публиката, за да вземе на ръце сина си. След това прегърна и целуна жена си Виолета, която го защитаваше в студиото. Думите на Китаеца разтърсиха цялата общественост.

Ники Китаеца излезе бесен от Къщата

Ники Китаеца излезе бесен от Къщата

„На мен не ми е гадно, че не спечелих, а че са ме изкарали съвсем друг. Давайте наградите и да си ходя.“ – заяви Ники Китаеца в ефира на Нова ТВ.

Съпругът на Виолета е бесен поради факта, че номерът с чистенето на имиджа не е минал и никой не е повярвал, че не е имал нищо по-специално с Азис. Освен това Ники е на мнение, че не е представен коректно и много от хората са помислили, че има стратегия, включваща даже жена му.

„Толкова много глупости чух за себе си отвън, не е за вярване. Никой не ме е разбрал. Съжалявам, че участвах в това предаване.“ – каза още Китаеца пред Ники Кънчев.

Завършилият под номер 5 в шоуто счита, че най-достойният за победата е Тодор Славков, тъй като той имал най-голямо сърце и се радвал на живота по детски. Големият конкурент на Тошко остана Катето Евро, която пък сензационно обвини Славков в злоба точно на финала.

Ники Китаеца започна „Биг Брадър Ол Старс“ с цел. Тя беше да се превърне пред обществото в мъж, харесващ само и единствено жени. Ники заяви, че не е искал да избяга от миналото си, но сякаш остави такива впечатления. Повечето зрители определиха поведението му като фалш и даже флиртът му с Калина, която завърши четвърта, не бе възприет като истински.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар