Тодор Славков е новият шампион в шоуто "Биг Брадър Ол Старс"

След като се размина с победата във "ВИП Брадър", Тодор Славков най-после усети вкуса на триумфа в това риалити шоу. Внукът на Тодор Живков превзе предаването "Биг Брадър Ол Старс", побеждавайки на финала Катерина Евро. Малък Тошко успя да триумфира, въпреки всичките си изцепки с алкохола и постоянното му пиянство, видя Kliuki.bg.

В крайна сметка номерът на Катето Евро не мина. Тя опита да насочи успеха към себе си с трогателни слова за бъдещото си внуче и как се е променила. Тодор Славков обаче беше единственият напълно искрен съквартирант и това му донесе победата. Той се отличи като най-харесвания още в началото, но в последствие някои интриги на други участници се опитаха да го злепоставят. Не съумяха обаче да го сторят.

[caption id="attachment_331417" align="alignright" width="300" class=" "]Тодор Славков го направи! "Биг Брадър Ол Старс" е негов! Тодор Славков го направи! "Биг Брадър Ол Старс" е негов![/caption]

Тодор Славков се показа като изключително забавен. За 10 години "Биг Брадър" не бе имал толкова земен и същевременно известен участник. Малък Тошко показа чувството си за хумор и след излизането си от Къщата. Той грабна ключовете на своята награда, която е чисто нов джип, и влезе в колата. Водещата Алекс Сърчаджиева показа незавидна липса на хумор, когато тръгна да го спира, крещейки да не кара автомобила. Може би Алекс се е притеснила, че понеже Славков е пиян, може да подкара джипа и да убие публиката. Това обаче се оказа поредната шега на сина на Батето и Сърчаджиева стана за смях.

Най-вероятно онова, което донесе успеха на Тодор Славков, беше неговата честност. За месец в Къщата той не си позволи да воюва с никого и не опита да злепоставя никого. Тошко се напиваше постоянно, но това не скри, че е най-достойният за победата. Зрителите разгадаха това отлично и му връчиха първото място. Честито!