Ваня Джаферович надигра, надживя и надхитри един отбор звезди и един – дебютанти за радост на Евгения и Стара Загора

Ваня Джаферович донесе мечтаната титла „Последен оцелял” на фен-клуба на „Берое” и жена си Евгения.

Хубавата плувкиня сега е в очакване на второто си дете от футболиста. Преди това по някаква причина не можа да отиде в „Камбоджа”, но подготви истински универсален боец, видя kliuki.bg.

Благодарение на наставленията на Евгения, Ваня Джаферович изгледа всички сезони на „Сървайвър”, не се отказа в моменти на изпитание, за не я разочарова и вложи собствен талант, за да печели само когато трябва.

Бившият футболист победи абсолютния шампион Светлин Занев, благодарение на подкрепата на играчите, с които тръгна от самото начало. Към техния вот се присъединиха стара позната на Жени от плуването и колега на Ваня Джаферович, който твърди, че е направил ужасно труден избор. podkrepa В крайна сметка финалната тройка си раздели награди като на „Златия Орфей” – за всекиго по нещо. Режисьорът Митко Димитров взе награда за зрителски любимец като пребори Светлин Занев само с два процента. Спечелилият най-много лични победи получи своята пластика и не престана да провокира Ники Мартинов, който не ще да признае постижението му.

[caption id="attachment_331421" align="aligncenter" width="261"]Любимецът на зрителите Любимецът на зрителите[/caption]

Занев също си тръгна с награда от Сървайвър Преди това се разясняваха за пореден път най-дискутираните въпроси във „Сървайвър: Камбоджа”: Колко зла (или психопатка) е Йори и Кой на кого обеща пари от печалбата?

Йорданка Николова се държа по-прилично от всякога, но с усмивка неколцина й потвърдиха, че не я харесват. Мерлина заяви, че я съди за заплаха за убийство, Марчо намекна, че е серийна лъжкиня, а Дамяна деликатно заяви, че „не харесва повечето й черти”.

Агонцев за пореден път се обяснява за подкупите и договорките в Сървайвър. Детронираният герой поиска да чуе потвърждение от залата, че „злият гений” на настоящият сезон е жената на Ваня Джаферович. Уви! Не се намери смелчак, който да потвърди думите му... djaverovich

vanya - karamazov Това не попречи на малката Леа да гушне тате като победител и от ръцете на Евтим Милошев да види как Ваня Джаферович получава чека и титлата „Последен оцелял в Сървайвър”.