Красивата Алекс Сърчаджиева има сериозни проблеми със здравето, близките й притеснени!

Неочаквано и тревожно разкритие за Алекс Сърчаджиева втрещи всички и сериозно притесни близките й. Чаровната актриса и водеща на Биг Брадър Ол Старс от известно време проявява симптоми на опасната болест анорексия. Това разкриха колеги на Алекс Сърчаджиева от театралните среди.

По думите им всичко започнало, когато Алекс Сърчаджиева започнала да води новия сезон на Вип Брадър и напусна доброволно Театъра на армията. Тогава тя си дала сметка за това, че повечето й колежки, както и самите съквартирантки във формата се радват на перфектни форми, което ги прави само по себе си "звезди" в представите на зрителите. И манията за слабост не закъсняла.

[caption id="attachment_331489" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева от известно време проявява симптоми на анорексия, тревожат се колеги[/caption]

"Алекс Сърчаджиева е умно и безспорно интелигентно момиче. Прословутият синдром на Барби обаче не подмина и нея. Та тя направо е спряла да се храни. Чопли от месеци само някакви зелении и мерудии, водещи се салати, а до истинска храна така и не се докосва. Постоянно се счита за дебела и все е на диети. А дори не осъзнава, че крачетата й вече приличат на тези на слабичко детенце в пети клас. Не нормално това", коментират колеги на Алекс Сърчаджиева.

Други пък разказват за наистина тревожните случаи, в които Алекс Сърчаджиева си позволявала да се отпусне и да похапне от любимите на мъжа си Иван Ласкин мръвки. След което обаче скачала като ужилена и отивала в тоалетната да повръща храната. Чак след това се успокоява, защото нищо нямало да й се лепне, продължават разказа си източниците пред вестник "Всеки ден".

Те са разтревожени и с право, тъй като всички знаем, че анорексията или булимията са едни от бичовете на века и не малко млади момичета дори са си отивали от тези болести. Припомняме, че самата участничка във Вип Брадър Зорница Линдарева неведнъж разказваше в какъв кошмар се е превърнал живота й след 14-те години борба с булимията, от която още не може да се излекува съвсем.

Дано в крайна сметка Алекс Сърчаджиева да не последва пътя й - все пак умственият й багаж е доста по-голям, което би трябвало да даде отражение в нейна полза.