Ники Китаеца предприе неочакван и наистина отчаян ход след краха си снощи в Биг Брадър Ол Старс!

Бляскавият финал на Биг Брадър Ол Старс събра заедно настоящи и бивши участници във формата като победата на Тодор Славков ознаменува и десетия рожден ден на риалитито у нас. Без значение дали одобряваха Малък Тошко за финалист, съквартирантите не попречиха това да развали настроението им на последвалото афтърпарти.

За един от тях обаче сякаш светът рухна и това бе Ники Китаеца. За Ники Китаеца това, че остана на пето място в шоуто след всички признания, които направи и цирковете, които разигра, беше равносилно на страшен крах. За първи път откакто се подвизава в медийното пространство, той си позволи да изгуби самообладание и да се изрепчи, както на Ники Кънчев, така и на продуцентите на шоуто. Ники Китаеца едва ли не обвини екипа в измама и несправедливост, тъй като той бил единственият достоен за победата. След което седна сърдит и бесен в публиката, докато съпругата му Виолета се мъчеше да го успокои.

[caption id="attachment_331493" align="alignright" width="283"]Ники Китаеца Ники Китаеца не искал повече да остава при "тъпите българи"[/caption]

В крайна сметка обаче Ники Китаеца не кротна. Нещо повече - той не може да преглътне факта, че дори пиарският му флирт с Калина Паскалева не му донесе необходимия рейтинг. И хората продължиха да гледат на него като на лъжец, нагаждач и измамник. Затова часове по-късно, малко след края на вечерта, Ники Китаеца остави съпругата си и семейството без думи. Като заяви, че му е писнало и заминава в чужбина.

Невероятно, но самата истина, която остави Виолета като обезумяла. Вбесен до краен предел Ники Китаеца бил категоричен, че няма да позволи повече на "тъпите българи" да се подиграват с него, това разкриха близки приятели на Ники Китаеца, които снощи го посрещнаха след края на шоуто.

"Толкова гневен не сме го виждали никога. Всички знаят, че Ники Китаеца е човек, който не показва много емоциите си, но снощи имахме чувството, че ще скочи и ще набие Ники Кънчев. Заяви, че му е писнало, че селяндурите в България не заслужават искрени хора като него и че в тази държава място за него няма. Виолета остана като гръмната, защото не беше и подозирала, че на мъжа й някога са му минавали мисли за емиграция", разказват приятелите на семейството на Ники Китаеца.

Дали след като ядът му премине, той ще продължи да държи на решението си, или ще се примири да продължи да съжителства с "тъпите българи", не е ясно - само времето ще ни покаже как ще се развият нещата.