Иван Христов окончателно напусна Ирина Тенчева, с която съжителстваше три години!

Приказката на Иван Христов и Ирина Тенчева явно приключи окончателно. Все още не е ясно дали бившата съпруга на продуцента Вихра Петрова е бременна от него, както се говори из светските среди на столицата, но двамата са на път да се съберат отново. А след като Иван Христов напусна Ирина Тенчева, да се случи това, е само въпрос на време.

Източници, близки до Иван и Ирина разкриха нещо много повече от това, че двамата вече не са заедно - а именно начина на раздялата. Който, противно на слуховете и жаждата за скандали и обиди, е преминал повече от цивилизовано.

[caption id="attachment_331497" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов си събра багажа и вече не живее с Ирина Тенчева[/caption]

Оказа се, че Иван Христов и Ирина Тенчева са си организирали прощална вечеря, но не в дома им, в който преживяха много хубави мигове, а в един от известните ресторанти в елитен столичен хотел. Вечерята се състояла преди по-малко от седмица, а двамата са били съвсем сами - без присъствието на децата около себе си.

"Иван и Ирина си направиха тази прощална вечеря като един вид уважение към три годишната си връзка и живот заедно. И двамата са интелигентни хора, не делят нищо и предпочетоха да скъсат човешки, без излишни драми, обвинения и сълзи", разкриват близки познати на вече бившото звездно семейство.

Както стана ясно, причината за раздялата между Иван Христов и Ирина Тенчева е все по-нарастващото отчуждение между двамата, което те в крайна сметка не допуснаха да стигне до последната фаза на злобата и омразата. Приключиха всичко далеч по-рано.

След като Иван Христов скъса с ТВ7 и финансовите проблеми в семейството му с Ирина Тенчева зачестиха, двойката осъзна, че не може да продължи напред. "Ирина е жена, свикнала на охолен живот и лукс. Преди, когато се събраха и Иван се разведе с Вихра Петрова, той беше буквално торба с пари. Къде ли не водеше Ирина, какво ли не й купуваше. Сега обаче нещата се промениха и примката около шиите им леко се затегна. А оттам започнаха недоволството и разправиите", разказват източниците.

Те разкриват, че вечерята на Иван Христов и Ирина Тенчева продължила не повече от час, след което двамата си тръгнали, но в различни посоки. Продуцентът изпратил Ирина до таксито, след което хванал друго и отпрашил в неизвестна посока. Дали е отишъл при Вихра Петрова и щерка си Ава, още не е ясно. Но със сигурност двамата с Ирина са пренощували в различни апартаменти.