Катето Евро вече не иска да вижда Тодор Славков и не смята да бъдат приятели занапред!

Краят между Катето Евро и Тодор Славков вече е факт. Актрисата сама е сложила край на приятелството си със сина на Батето, след като чашата за нея снощи вече преля. Както Kliuki.bg писа, Тошко така се е напил на афтърпартито на шоуто, че даже се е наложило да се вика линейка. Това вече тотално е отвратило Катерина и тя си е взела "сбогом" с внука на Тодор Живков.

"Това вече не е моят Тодор. Той тотално е деградирал. Не го искам в живота си. Честито за победата, но да си кара джипа далеч от мен, защото пияните шофьори са изключителна заплаха." - вайкала се Катето Евро на партито снощи, виждайки как се държи новият шампион на "Биг Брадър Ол Старс".

[caption id="attachment_331504" align="alignright" width="300" class=" "]Катето Евро сложи края си с Тодор Славков Катето Евро сложи края си с Тодор Славков[/caption]

Мнозина обаче подозират, че истината за края межу Катерина и Тодор е друга. Звездата от "Оркестър без име" толкова много искала да триумфира в шоуто, че като чула, че е загубила, й станало болно и тотално се ядосала на Славков. Още докато напускаше Къщата се забелязваше едно изражение на разочарование у Катето Евро. Тя го отрече пред Ники Кънчев, разбира се, но не е тайна, че в момента се намира в незавидно за стандартите си финансово състояние и един нов автомобил щеше да й дойде добре.

Проблемите между двамата финалисти започнаха почти от началото на предаването. Въпреки че влязоха като добри приятели, Катя се отрече от Тошко на няколко пъти. Като аргумент тя използваше алкохола, който той консумира, но зад всичко това истината изглеждаше сякаш друга.  Самият Тодор Славков се почувства предаден от Катето и може би имаше защо. Точно на финала тя реши да го обвини в ефир, че е злобен. Това изглеждаше като нейн ход да го злепостави, но не успя и той я победи.