Бомба: Виж кой е мъжът, за когото Калина Паскалева призна снощи! (неочаквани разкрития)

Бомба: Виж кой е мъжът, за когото Калина Паскалева призна снощи! (неочаквани разкрития)
4.4 (87.69%) 13 votes

Изкусителката Калина Паскалева не издържа и призна, че вече е срещнала мъжа на живота си!

Финалът на Биг Брадър Ол Старс снощи бе изпълнен с вълнения, изненади и неочаквани обрати. Една от безспорно най-големите изненади обаче бе признанието на Калина Паскалева, че е срещнала мъжа за себе си.

Изкусителката хвърли бомбата след като излезе от Къщата на четвърто място, а най-добрата й приятелка и самият водещ на шоуто Ники Кънчев й пожелаха неколкократно да се влюби и омъжи през идващата 2015-та година.

Тогава Калина Паскалева явно не издържа, защото не се поколеба и заяви пред всички: „Нищо не се знае за догодина. Да си изкарам добре празниците, пък другото… А и мъжът за мен вече го срещнах“ – изцепи скандалната писателка, след което бързо се изниза от сцената.

Калина Паскалева

Красивата Калина Паскалева явно намери не само приятели, но и любовта в шоуто

Източници, близки до обкръжението й обаче не се сдържаха да оставят нещата така и веднага хвърлиха друга, още по-мощна бомба като разкриха кой е мъжът, за когото призна Калина Паскалева. Ако щете вярвайте, но красавицата е имала предвид… не друг, а самия Ники Китаеца. Ами, върви му на момчето, няма две мнения!

Оказа се, че въпреки яда си и чувството, че е поставена като пионка в пиарската схема на Ники Китаеца и съпругата му Виолета, Калина Паскалева наистина се влюбила в бившия мъж на Азис. Мускулестият фитнес инструктор я омагьосал с дар словото и устойчивия си характер, а и не на последно място той бил точно типът, който Калина Паскалева харесвала.

„Калина захапа здраво въдицата по Ники Китаеца – затова бяха гневът, сълзите и обвиненията й в шоуто. Но тя не спира да таи надежда, че в крайна сметка сега, когато са навън, двамата ще се разберат. За никого не е тайна, че Калина Паскалева е много по-красива от Виолета, а и с всичките си лъжи, изневери и сцени през годините, бракът на Китаеца едва ли е от най-стабилните“, коментират близки до скандалната изкусителка.

Те обаче са категорични и в друго – самата Калина нямала никакво намерение да се бърка и да трови живота в дома на Ники Китаеца и Виолета. Тактиката й била просто да изчака Китаеца да я потърси. А ако това не се случи и той остане при съпругата си, журналистката просто щяла да продължи напред. Похвално поведение за всяка изкусителка!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар