Елена Кучкова ще изведе от нелегалност любимия мъж, който заявил намерение да свие гнездо с нея

Елена Кучкова и любимия й станаха жертва на потерята от папараци, която им прати Николета Лозанова.

Актуалната плеймейтка най-после беше заснета с мъжа до нея, научи kliuki.bg. Реалити-героинята даде жокер на медиите още на излизане от Къщата, че който пък чак толкоз иска да види приятеля й, трябва просто да прати папараци.

Речено-сторено! Нейната неформална „фея-кръстница” – Николета Лозанова я послуша! Благодарение на футболната съпруга, тайнствената половинка на Елена Кучкова ще цъфне в национален ефир, разкри HotArena.net.

Влюбените гълъбчета били заснети на излизане от София по магистрала „Тракия“ за кратко романтично бягство в провинцията. От репортажа, който ще гледаме в неделя се вижда, че човекът на Елена Кучкова е небезизвестният Любомир Ников.

Зрелият господин е на 48 години и вещо ръководи структурите на ДПС в София. Той е разведен и бил пленен, както може би очаквате, от изкусителните й форми, когато я видял в нощно заведение.

Интересното е, че Ников бил ценител на натуралната красота, но бил длъжен да се примири с имплантите на Елена Кучкова, още повече че сама си ги е платила.

Плеймейтката сега твърди, че се чувства далеч по-обичана след ВИП Брадър. Преди била тя тази, която се стараела във връзката им, но днес той заявявал дори желание да се обвърже официално с него.

[caption id="attachment_331529" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова бяга с ников провинцията Двойката бяга от столичния шум в провинцията[/caption]

Интересно сега е как ще реагира влиятелният господин на безценната находка на Николета Лозанова и „Папараци”. Жената на Божинов открай време демонстрира позитивно отношение към Елена Кучкова. Отделно – мнозина подозират, че „папарашките” й находки са уговорени и умело манипулирани. Като нищо ще се появят съмнения, че сензационната находка е доброволно осигурена от „жертвата”.

Ников обсипва с цветя и бижута любимата си, но може да му секне ентусиазма, ако и той повярва, че Елена Кучкова му е устроила капан, за да излезе истината на светло.