Азис не издържа на цирка, който Ники Китаеца разиграваше цял месец и проговори!

Кралят на поп фолка Азис проговори за Ники Китаеца. Явно Костинбродския славей не издържа на театралните изпълнения, които бившият му съпруг разиграваше умело в продължение на цял месец и реши да си отвори устата. Което се оказа пагубно за Ники Китаеца.

Припомняме, че по време на престоя си в Къщата на Биг Брадър Ол Старс не спираше да се кълне и да повтаря, че видиш ли - той и Азис нямали нищо повече от платен пиар. Според Ники Китаеца в продължение на цели 4 години, през които двамата дори сключиха брак, те не са спали заедно и не са имали нищо общо извън обективите на камерите, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331545" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Азис разкри всички истини за Ники Китаеца[/caption]

"Аз съм мъж и харесвам жени. Обичам съпругата си Виолета, макар че на няколко пъти съм й изневерявал", призна Ники Китаеца, който, за да докаже мъжеството си, започна усърдно да сваля изкусителката Калина Паскалева. А тя взе, че му се хвана на въдицата.

"Ники Китаеца ли, бе?! Че какъв сваляч е той като "копието" му е досущ като прякора му - китайско. Това момче има огромни мускули и развито тяло, но за сметка на други атрибути. Хич го няма, милия. Питате ли ме как съм си лягал с него, когато оназ му работа не е по-голяма от пръста ми. Но, Бог дал едно, взел друго", шокиращо разкри Азис пред свои приятели, пише вестник "Всеки ден".

Без да отдава никакво значение на приказките на Ники Китаеца, Азис лично потвърди, че двамата с него са били много повече от пиар приятели, а Китаеца всяка вечер се е гушкал при него в леглото му като отгоре на всичко му шепнел и любовни слова.

Оказва се, че Ники Китаеца е бил толкова хлътнал по Краля на поп фолка, че ревността му - особено през първите две години от връзката им, била бясна. "Не знам дали е ревнувал някога така собствената си жена Виолета, както ревнуваше мен. Но той си знае. Няма да се занимавам повече с това момченце, което отдавна съм отписал. Да си живее живота и да бъде щастлив със семейството си, но нека да спре да лъже за миналото, защото не може да го промени", коментирал Азис пред компанията си.