Китаеца и Виолета злоупотребявали с наивността и амбицията на безброй талантливи момичета

Китаеца и Виолета вместо с някой лев отгоре и изчистен имидж си тръгнаха с двойна доза резил от Къщата на Биг Брадър.

Ники влезе отново в реалитито, за да си тръгне като победител, но и с амбиции да докаже, че е истински мачо. Според твърденията му, славата на бившия отчаян съпруг на Азис много му тежал и искал да каже цялата истина за себе си – той е 100% мъж, отдаден на съпругата си и сина им.

Изповедта на фитнес-инструктора беше любопитна, но предизвика преди всичко раздразнение в зрителя, видя kliuki.bg. Защо му е подобна закъсняло признание при положение, че не иска нова медийна популярност и няма проблеми в семейството?! Жена му пък започна да се държи като махленка, която крещи: „Не пипай мъжа ми, мръсницеееее!”, щом Калина Паскалева се появи на хоризонта! Най-лошото за Китаеца и Виолета обаче все пак предстоеше...

На излизане от Къщата фитнес-инструктора не просто беше осмян, но и сянка от миналото му припомни за славното време на продуцентската му компания. Ако някой е забравил какви ги говореше Ани Хоанг навремето, трябва да прочете написаното от една друга тяхна певица.

[caption id="attachment_331543" align="aligncenter" width="300"]Марина Риналди не е забравила обещанията и парите за компанията на Китаеца и Виолета Марина Риналди не е забравила обещанията и парите за компанията на Китаеца и Виолета[/caption]

Момиче от каталога на музикалната фирма на Китаеца и Виолета - Марина Цветанова с псевдоним Марина Риналди - изкрещя във Фейсбук недоволството си, разказват от blife.bg. Китаеца и Виолета подвеждали куп талантливи момичета и момчета, за да печелят на техен гръб. Ограбвали ги с измами и обещания. Преследвали ги с претенции: Марина Риналди наказа Китаеца и Виолета След жалбите на ужилената им бившата им хазяйка, Ани и сега – на Марина, имиджа на Китаеца и Виолета няма да се оправи и след десетки реалити-програми.

Бившата певица и без това се зарече да емигрира заради хорската злоба в родината, но май трябва да бяга далече, за да не бере синчето й още срам заради измамите на мама и тате.