Тодор Славков от няколко дни се е затворил в дома си и не иска да вижда никого!

Победителят в Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков получи един от най-тежките си удари до момента. Удар, който го съсипа и го накара да се затвори в дома си, без да иска да вижда никого. Защото победата, която си извоюва му донесе не само гордост и щастие, но и най-лошата новина.

А именно - първо, че никой, нито един човек не дойде да посрещне Тодор Славков след финала на шоуто в понеделник. Нито някой от семейството му, нито приятели, нито колеги - в Нови хан, а след това на афтърпартито в столичния клуб Малък Тошко остана напълно сам. И най-лошото - бившата му Силвия реши да му отнеме дъщерята Катерина. Възмутена от поведението на Тодор, Силвия предприема спешни мерки за отнемане на родителските му права. Това разкриха очевидци, присъстващи на събитието, както и самата Катерина Евро, която остана на второ място на финала, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331549" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков остана съвсем сам като куче след финала на шоуто. Никой не го чакаше[/caption]

Пред Гала, Катето Евро потвърди, че Тодор Славков е останал сам като куче, което го е съсипало. "Тошето има много хора около себе си, но те са всичко друго, но не и негови приятели. Те са просто тълпа, която смуче парите му и е до него само, когато може да изцоца нещо, някаква облага или далавера. Но какво стана сега?! Да видяхте един човек да чака Тошко на финала, за да го прегърне - не, такъв нямаше. Аз останах на второ място, но цялата ми рода се беше събрала, за да ме посрещне. Затова го разбирам Тодор, че се е затворил и не иска да вижда никого, тежко му е на човека", разказа Катето Евро.

Всъщност, откакто се наложи да извикат Спешна помощ след афтърпартито на Биг Брадър Ол Старс, Тодор Славков не се е показвал в обществото. Нито медии, нито случайни клюкари са го засичали тези дни, което даде повод на някои да обявят сензационно, че Тодор Славков се изпарил безследно като Петко Сертов.

Тук обаче няма чак такава мистерия и драма. Просто Тодор Славков е смазан от вестта, че никой не се интересува истински от него и ще остане и без езинствения човек, който го обича - дъщеря му. Най-вероятно в момента теши мъката си, макар и отново в алкохол.

А може би точно той го остави сам и отритнат от всички, с джип, но без приятели и близки, коментират познати на Тодор Славков.