Джена дочака своя звезден миг (Наградите на „Планета” пак уговорени)

Джена дочака своя звезден миг (Наградите на „Планета” пак уговорени)
3.7 (73.33%) 3 votes

Джена най-после ще седне на трона на Певицата на годината, как ли ще реагират ветеранките?!

Джена и Фики Стораро са „изненадата” на предстоящите Годишни награди на телевизия „Планета”.

От „Телевизията на народа” навремето направиха Ивана – „Мегазвезда”, за да има различна Певица на годината. Няколко години по-късно Анелия се изтърва глупаво на интервю, че спечелила титлата по случай десетгодишния си юбилей в компанията. За да не се колебаят между Преслава и Галена (защото все едната ще я освирква публиката!), продуцентите измислили Соломоново решение, научи kliuki.bg.

След години дисциплина, живо пеене, липса на интриги и публично признание, Джена най-после ще бъде обявена за Певица на годината. Самата тя преди дни си каза, че това е нейна голяма мечта – да държи заветната статуетка в ръце. А преди откровено си призна огорчението, че се разминава с не толкова „престижни” отличия – за балада или клип.

Джена ще триумфира преди сватбата си

Мечтата на Джена ще се сбъдне до месеци…

Може би, когато Джена бъде поставена официално на върха ще каже, че не са важни званията, а любовта на феновете, но се надяваме да запази искреността си.

Фики Стораро пък ще заеме мястото на старите пушки – Константин и Илиян. Младата звезда на „Пайнер” преглътна бързо провала в „Х- фактор” веднага щом влезе в редиците на конкурентната на тате компания.

Фики и Джена са певците на годината

И Фики ще се нареди до кака Галя като призьор

Младежът не се записа в Музикалната академия, но има толкова участия и фенки, колкото малцина от ветераните могат да се похвалят. Завистници, естествено, подозират баща му Тони зад бързия прогрес, но едва ли могат да му се отрекат вокалните качества.

Големият проблем на Митко Пайнера сега е младата гвардия. Най-големите му звезди вече влязоха в категория „певици с дълъг стаж”. Ако не започне с набирането на млади таланти, скоро няма да има кой да поеме щафетата от Джена и Фики…

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Джена дочака своя звезден миг (Наградите на „Планета” пак уговорени)”

  1. фен на попфолка

    Дек. 17. 2014

    ДЖЕНА Е ПО-ДОБРА ОТ ГАЛЕНА В ТОВА СПОР НЯМА, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ НАСТЪПИЛ МОМЕНТА ДА БЪДЕ ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА..ДЖЕНА ПРАВИ САМО ЕДНОТИПНИ ПАРЧЕТА И НЕ СЕ РАЗВИВА, А И МАЛКО ПРЕКАЛЯВА С УВИВАНЕТО

  2. miro

    Дек. 17. 2014

    Vse oshte ne e doshal momenta v koito da e pevica na godinata… Pesnite i sa mnogo ednakvi i mlko izviva na momenti

Добавете коментар