Алекс Сърчаджиева отнесе жестоки подигравки за поведението си по време на финала на риалити формата "Биг Брадър Ол Старс"

Красива, приятна за гледане, но явно не много забавна. Таква се оказа Алекс Сърчаджиева, която си навлече подигравателни коментари от феновете на "Биг Брадър Ол Старс". Причината е поведението на водещата по време на самия финал и по-конкретно в последните минути от него. Тогава Алекс се върза на една шега на победителя Тодор Славков, който взе ключовете от наградата си и импровизира, че ще запали джипа. Разбира се, Тошко се пошегува, но Сърчаджиева единствена в залата не го разбра и помисли, че той наистина е тръгнал да кара автомобила, с което би застрашил околните, понеже е пиян.

[caption id="attachment_331579" align="alignright" width="300" class=" "]Алекс Сърчаджиева до шампиона Тодор и колегата си Ники Кънчев Алекс Сърчаджиева до шампиона Тодор и колегата си Ники Кънчев[/caption]

"Тодоре, не, не, спрете го!" - крещеше Алекс Сърчаджиева, припомня Kliuki.bg.

Зрителите обаче искрено се смеят на липсата на какъвто и да е хумор у хубавицата. Те считат, че възлюбената на Иван Ласкин се е показала като човек, който не знае що е купон. Нещо като повечето съквартиранти в Къщата, които не умееха да влизат в шеговития тон на Тодор Славков.

"Хаха, Алекс ме разби. Бива, бива да не разбираш от шеги, но това е нелепо. Пълна сухарка!"

"Стана малко като отличничката в класа, която вика на пича, който си прави шоуто, "Госпожо, вижте го!"."

Такива бяха само част от коментарите относно ситуацията с Алекс Сърчаджиева и липсата на чувство за хумор, която тя показа. Иначе като човек блондинката не е никак лоша, твърдят познатите й. Тя била много добронамерена и мила с всички. Затова ролята й в "Биг Брадър" не й подхождала много, казват мнозина. Там я принуждават да хвърля леки интриги, за да стане по-интересно шоуто. Именно в това я обвини и Катето Евро в "На кафе" днес.

"Доста голяма манипулация на Биг Брадър. Чрез Алекс Сърчаджиева са се изопачили доста неща. Ние много малко сме се карали, повечето беше веселба." - сподели вицешампионът на "Биг Брадър Ол Старс 2014".