Камелия не харесва Андреа и не се страхува да го показва!

Бившият кадър на "Пайнер" Камелия вече не се колебае да изразява мнение за своите колежки, тъй като от скоро тя е напълно самостоятелна певица, независеща от музикална компания. Ками, която винаги се е славела с острия си език, не се подвоуми да разкрие истинските си чувства към лица от "Пайнер", към които преди е спазвала някаква етикеция. На прицела на Камелия се оказа Андреа, понеже точно любимата на Кобрата е сравнявана с Ками.

[caption id="attachment_331588" align="alignright" width="300" class=" "]Камелия унищожи Андреа и "Пайнер" Камелия унищожи Андреа и "Пайнер"[/caption]

"Андреа няма как да ме наследи в "Пайнер", защото никога не е имала хит, който и на половина да е голям колкото "Луда по тебе" например. Няма как да станеш велик изпълнител с песни, които се помнят за година-две. Трябва да ги оставиш завинаги в общественото пространство. Андреа няма нито една такава песен. Всички знаем, че преди беше едно нищо и не стана известна с песните си." - споделила Камелия пред близки, научи Kliuki.bg.

Може би 43-годишната блондинка намеква за това, че Андреа е станала популярна най-вече с връзката си с Кубрат Пулев. Вярно е, че тя много помогна за славата на Теодора Андеева, но няма как да не се усеща една неприязън у Ками към бившия й работодател.

"Глория и Ивана са най-великите там. Мисля, че е време да напуснат. Преслава също има страхотен глас, но се влияе много от чужди хора. Не знам как така никога не бях избрана за Певица на годината, при положение че съм сред изпълнителите с най-много почитатели." - са думите на Камелия.

Блондинката има защо да се чувства обидена, защото тя не получи полагащото й се признание за всичките години, които посвети в компанията. Докато се налагаха млади певици като Андреа и Цветелина Янева, Камелия остана някак встрани и това я накара да прекъсне договора си с "Пайнер".