Камелия има най-пищната Коледна елха сред звездите (Виж останалите)

Камелия има най-пищната Коледна елха сред звездите (Виж останалите)
5 (100%) 3 votes

Камелия смая с украса за най-светлия семеен празник, мнозина пробваха да се конкурират с нея, но се провалиха с трясък

Камелия печели (до момента) неформалния приз „Най-впечатляваща коледна украса” сред родните звезди.

Празнична еуфория тресе и популярните личности от близо и далеч. Родните ни звезди като „колегите” си от цял свят споделиха с фенове и последователи в социалната мрежа радости от подготовката си за Коледа и Нова година. Някои определено впечатляват с въображение и красиво оформление на домовете си. Камелия обаче държи първенството за пищна празнична украса, видя kliuki.bg.

Певицата все още очаква да й се случи чудото, наречено „собствено дете”, но пък от сега показва, че бебето й един ден ще се радва на вълшебно Рождество. Блондинката и любимият й Цветин са украсили софийския им дом с елха, който може да съперничи дори с тези на Антония Петрова в Москва.

Камелия си има уникална коледна елха

Любимият Джуджан на Камелия

Камелия си има уникална коледна елха

Елхата на Камелия може да накара чичо Скрудж да заобича Коледа

Венета Райкова е приятелка на госпожа Бередин и тя нареди три елхи в дома си: традиционната изкуствена и живи дръвчета, които планира да посади при подходящо време.
veneta 2

veneta
Ирина Тенчева вложи завиден капитал в магазина за декорации, за да превърне дома си в истинска коледна приказка.
irina
Весела Тотева пък подари на своя малък Топчо украса като от дизайнерско списание. Явно малкият Виктор е послушно дете и не застрашава нито елхата в дома на футболното семейство, нито посяга към изкуствените елхови клонки над камината.

Весело Тотева подари радост за очите за първата Коледа на Малък Топчо

Весело Тотева подари радост за очите за първата Коледа на Малък Топчо

Вихра – старата съперница на Ирина, е твърде далече от лукса и пищността, но пък се довери изцяло на Ава в украсата на коледната елха. Момиченцето на Иван се постара добре, за да направи празника красив за мама.
vihra
Младите родители Аделина и Борис Солтарийски все още не могат да си позволят разкошен и просторен дом. В тяхната скромна мансарда има елха, която е като беден роднина, сравнена с тази на Камелия. Това обаче няма да бъде пречка малката Ема да посрещне вълшебна първа Коледа.
Аделина и Борис имат скромна коледна елха

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар