Сървайвър приключи, но финалът даде начален залп за размяна на злостни интриги и обиди

Сървайвър за мнозина е велика игра, но за участващите в нея е като нелечима болест. Мнозина толкова са обсебени от телевизионното предаване, че пренасят емоциите си от него в реалния живот, а отношенията им минават т.нар. „спортна злоба”.

След победата на Ваня Джаферович в Сървайвър лъснаха мнозина истини. Надпреварата в Камбоджа беше обявена за „най-интересния сезон” в историята на българското шоу. Страстите в него изгориха неколцина от участниците, но пожарът на конфликтите още гори.

Мерлина, например, сериозно смята да накаже Йори за това, че успя да докара до нервен срив всичките си врагове. Безнесдамата заведе две дела срещу нея, едното – за заплаха за убийство! Предвид парите и времето, които смята да посвети, за да възстанови наранената си чест, Йорданка като нищо може да съжалява, че беше толкова добър играч в Сървайвър.

Само чудо би възстановило отново отношенията между Бърканичков и Занев. Двамата играха заедно в два сезона. В първия се роди тяхното приятелство, във втория се превърнаха в кръвни врагове, видя kliuki.bg. Невърнати заеми в реалния живот, неспазени обещания в играта, грозни обиди пред камерите на Сървайвър се превърнаха в това: Бърканичков изля злобата си по Занев Бърканичков очевидно толкова ненавижда бившия си най-добър приятел, че избълва на маймуница най-грозния компромат в историята на играта. Бърканичков плюе по Занев след Сървайвър Светлин Занев загуби титлата „Последен оцелял в Сървайвър” и с два процента вота на зрителите. Той обаче ще се гордее до последно с титлата на играча, спечелил най-много индивидуални битки. Това обаче никак не се хареса на човека, който живее със заслужено самочувствие на най-голямата звезда в играта.

Ники Мартинов „нахрани” здраво и Занев, и победителя Джаферович, и продуцентите на Сървайвър: niki martinov Най-великата телевизионна игра роди легенди, истории и герои, но все пак си остава само едно шоу. Това обаче трудно се разбира от участниците, които никога няма да преболедуват Сървайвър!