Софи Маринова научила страшната новина преди броени дни, не спира да плаче!

Ромската перла Софи Маринова е неутешима, защото ще изгуби бебето си. Това най-вероятно ще се случи още днес или утре, когато певицата трябва да направи аборт. Оказа се, че бременността й е извънматочна и няма начин да задържи детето, ако не иска самата тя да рискува живота си. Това разкри лично Софи Маринова след последния си лекарски преглед.

Певицата не е на себе си от мъка, защото неведнъж е признавала, че много иска да си има второ детенце и то да бъде момиченце. Дори вече бе измислила името на детето, което щеше да се казва Клеопатра, пише вестник "България днес".

[caption id="attachment_331617" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова е безутешна след като разбра, че няма да роди рожбата си[/caption]

Дали в случая става дума за лоша случайност или е нещо много повече, певицата не иска да коментира, но не спира да повтаря, че горко съжалява за това, че предварително е разказвала и говорила за бременността си.

"Много се зарадвах и затова побързах да споделя с всички и да се похваля. Хем знам, че не е хубаво нещата да се говорят, преди да са се случили. Има много зли очи и лоши хора, чиято енергия може да застигне едно толкова мъничко и неродено бебенце, но не искам да мисля, че е станало така", плаче Софи Маринова.

Тя категорично отрече, че бащата на нероденото й детенце е продуцентът й Крум, а още по-твърдо зачеркна слуховете, че е забременяла от приятеля на Фики Стораро - Ивайло. Тя упорито отказва да сподели кой тогава е бил мъжът, който е направил детето й и смята за запази името му в тайна завинаги.

"Няма смисъл вече. Защо да говоря като детенцето ми няма да се роди. Него го няма и това е най-голямата ми болка. Ще си я изживея сама, но вярвам, че ще имам още един шанс да стана майка и този път успешно. Едно е сигурно обаче - следващата си бременност няма да я коментирам като тази", кълне се изстрадалата Софи Маринова.

Припомняме, че такава трагедия изживя и Златка Димитрова, която изгуби бебето си в седмия месец и също се обвини в предизвикване на съдбата и намесата на зли очи покрай себе си.