Взрив: Китаеца разкри шокиращата истина за Калина! (виж ответната й реакция)

Взрив: Китаеца разкри шокиращата истина за Калина! (виж ответната й реакция)
5 (100%) 7 votes

Ники Китаеца стигна твърде далеч и направи нещо непростимо спрямо Калина Паскалева!

Този път Ники Китаеца удари дъното. Обиден и огорчен от незаслуженото, според него, пето място на финала на Биг Брадър Ол Старс, бившият на Азис направи непростимото, разкривайки шокираща истина за Калина Паскалева и отношенията си с нея в Къщата.

Без да се интересува от чувствата на изкусителката и факта, че цяла България отлично видя кой от двамата започна безумния флирт в шоуто, Ники Китаеца отрече всичко. Нещо повече – той обвини Калина Паскалева, че тя е била тази, която упорито го е съблазнявала в рамките на почти целия месец. И на практика го е провокирала да се впусне в „нейната игра“, пише Пик.

Ники Китаеца

Ники Китаеца направи нещо непростимо, Калина няма да остави нещата така

„Не ми говорете за Калина Паскалева! Това са пълни простотии. Какви свалки, какви чудеса, бе?! Това момиче ходеше почти без дрехи пред мен седмици наред и ми се увърташе. Реших, че иска да се направи на интересна в шоуто и затова отвърнах на предизвикателството й – само, за да стане интересно. Бил съм се правил на мъж, било пиар – глупости! Да не съм луд, че да доказвам мъжество с жена, която би станала лесна плячка за абсолютно всеки“, избухна Ники Китаеца, без да си дава сметка за последствията от думите му.

Очевидно повлият от разказите на съпругата си Виолета, както и от думите на самата Калина Паскалева, която предположи, че в цялата му свалка става дума за реклама, Ники Китаеца набра и изкара яда си върху момичето, което не му прави чест.

Източници обаче разкриха, че думите и обидите на Ники Китаеца сериозно са жегнали Калина Паскалева, която е бясна. Известна с непокорния си нрав, директност и чувство за справедливост, изкусителката се заканила не на шега, че ще направи живота на Ники Китаеца „тъмно черен“.

Този човек няма уважение към никого – нито към жена си, нито към Азис, нито към Евгени Минчев. Та към мен ли ще очаквам да постъпва искрено и коректно, да не съм луда, отсякла чаровната Калина, чиито ответен удар се очаква много скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар