Ники Китаеца стигна твърде далеч и направи нещо непростимо спрямо Калина Паскалева!

Този път Ники Китаеца удари дъното. Обиден и огорчен от незаслуженото, според него, пето място на финала на Биг Брадър Ол Старс, бившият на Азис направи непростимото, разкривайки шокираща истина за Калина Паскалева и отношенията си с нея в Къщата.

Без да се интересува от чувствата на изкусителката и факта, че цяла България отлично видя кой от двамата започна безумния флирт в шоуто, Ники Китаеца отрече всичко. Нещо повече - той обвини Калина Паскалева, че тя е била тази, която упорито го е съблазнявала в рамките на почти целия месец. И на практика го е провокирала да се впусне в "нейната игра", пише Пик.

[caption id="attachment_331637" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца направи нещо непростимо, Калина няма да остави нещата така[/caption]

"Не ми говорете за Калина Паскалева! Това са пълни простотии. Какви свалки, какви чудеса, бе?! Това момиче ходеше почти без дрехи пред мен седмици наред и ми се увърташе. Реших, че иска да се направи на интересна в шоуто и затова отвърнах на предизвикателството й - само, за да стане интересно. Бил съм се правил на мъж, било пиар - глупости! Да не съм луд, че да доказвам мъжество с жена, която би станала лесна плячка за абсолютно всеки", избухна Ники Китаеца, без да си дава сметка за последствията от думите му.

Очевидно повлият от разказите на съпругата си Виолета, както и от думите на самата Калина Паскалева, която предположи, че в цялата му свалка става дума за реклама, Ники Китаеца набра и изкара яда си върху момичето, което не му прави чест.

Източници обаче разкриха, че думите и обидите на Ники Китаеца сериозно са жегнали Калина Паскалева, която е бясна. Известна с непокорния си нрав, директност и чувство за справедливост, изкусителката се заканила не на шега, че ще направи живота на Ники Китаеца "тъмно черен".

Този човек няма уважение към никого - нито към жена си, нито към Азис, нито към Евгени Минчев. Та към мен ли ще очаквам да постъпва искрено и коректно, да не съм луда, отсякла чаровната Калина, чиито ответен удар се очаква много скоро.