Маги Халваджиян е безкрайно щастлив от великото събитие в живота му!

Уникално щастие споходи не само семейство Халваджиян, но и екипа на X Factor. Александра, която работи в музикалното шоу като хореограф, роди от Бедрос - сина на продуцента Маги Халваджиян. Щастливата вест я съобщи самият Магърдич, който разкри във Фейсбук, че вече е дядо, видя Kliuki.bg.

Алекс е голямата любов на Халваджиян-младши. Двамата се запознаха покрай друго шоу, което Маги продуцира - "Господари на ефира". Там красавицата работеше като адреналинка, но в последствие се прехвърли в X Factor, където заплащането е по-добро.

[caption id="attachment_331667" align="alignright" width="300" class=" "]Бедрос и Александра зарадваха цялото семейство Халваджиян Бедрос и Александра зарадваха цялото семейство Халваджиян[/caption]

Маги Халваджиян отдавна се надявал да има свое внуче, тъй като обожавал децата, разказват близките му. Кремена също е на седмото небе, защото една от мечтите й - да стане баба, вече е факт. Очаква се Креми да помага много на Александра, която едва ли ще се справя много лесно с майчинството в началото.

Всички в X Factor се изредиха да честитят на Маги Халваджиян. Първоначално екипът на шоуто е поздравил продуцента, а след това и доста от състезателите през този и миналия сезон. В момента всички замисляли изненада, с която да трогнат семейство Халваджиян.

"Маги винаги е мечтал за огромно семейство, което да се шири из големите му имоти. Сега той е на седмото небе. Алекс и Бебо няма да могат да се отърват от него." - споделя с усмивка семеен приятел на арменския род.

Всъщност Алекс трябваше да прекрати работата си в X Factor още в началото на този сезон, за да не нарани бебето с танци. Тя обаче често се появяваше зад кулисите на шоуто, за да помага със съвети. Сега най-вероятно й предстоят няколко месеца само у дома.

Маги и Кремена обожават Алекс, твърдят всички техни познати. Четиримата често си правели почивки извън столицата и прекарвали много време заедно. Сега вече ще пътуват петима. Честито!