Венета Райкова поискала помощ от приятели, защото не може да направи мечтания за Патрик празник!

Преди миналата Коледа Венета Райкова хвърляше като луда огромни суми пари за подаръци на близките. Животът обаче понякога неочаквано бързо се върти. Сега Вени няма финансовите средства, на които семейството й е свикнало. Това значи, че празниците може би ще бъдат прекарани по-скромно. Все пак обаче тв водещата реши да се унизи и да поиска помощ от своите приятели.

[caption id="attachment_331672" align="alignright" width="300" class=" "]Венета Райкова преглътна гордостта си и ще има хубава Коледа Венета Райкова преглътна гордостта си и ще има хубава Коледа[/caption]

За да зарадва малкия Патрик, Венета Райкова е помолила свои близки хора да й дадат назаем няколко хиляди лева, научи Kliuki.bg. Може би за едно нормално семейство това са наистина много разходи само за празниците, но за Венета и Тишо е традиция да честват Коледа и Нова година в охолство. Синът им винаги бива отрупван с подаръци, при това наистина много скъпи. Родителите пък често заминават на скъпи почивки, където посрещат следващата година.

Този път щеше да е различно, тъй като и Венета, и Тишо са безработни. Договорът на Райкова с "Голямата уста" приключи и тя вече официално е без работа. Всъщност се оказва, че и заплатата на Вени в това предаване не е била чак толкова висока. Откакто напусна "Горещо", блондинката не се радва на щастливи времена.

Венета Райкова обаче преглътна гордостта си и взе пари назаем, за да има една прекрасна Коледа. За нея това е живо унижение, защото от години се има за някакъв фактор в шоубизнеса, а се наложи хора, които са далеч по-малко известни, да й помагат.

Не е ясно бъдещето на Тихомир и Венета. Те имат и сериозен кредит, който изплащат. Заради това този път са прибегнали до услугите на приятели. Трябва и двамата час по-скоро да си намерят някаква работа, ако не искат да понижат стандарта си на живот.