„Седем часа разлика” вече няма да бъде с отворен финал за заклетите фенове

„Седем часа разлика” се завръща в ефир с четири епизода, които чакаха твърде дълго, за да видят бял свят.

БиТиВи изненада зрителите с неочакван подарък за феновете на новите български сериали, научи kliuki.bg. Ръководство на телевизията вече е сменено, а настоящото изглежда не воюва с младия дядо – Маги Халвъджиян. Броени дни преди да изплаче за първи път наследника на клана телевизионери от медиата дадоха да се разбере, че най-после ще научим какво се случва на финала на „Седем часа разлика”.

Миналата година bTv излъчиха 22 епизода от 3 сезон на поредицата, но спряха излъчването му. Причината беше кристално ясна и много обидна за драгия зрител – телевизията прекрати взаимоотношенията си с продуцента Магърдич Халваджиян и се разбра, че всеки негов проект е нежелан в ефира й.

След няколко месеца обаче се разбра, че текат ударни снимки, за да не остане “Седем часа разлика" с отворен финал. Зрителите най-после ще видят какво се случва с Иван Иванов, неговата съдийка и Милото, но в ефира на БТВ Синема. В дъщерния канал да медията сега се излъчва повторението на сериала.

[caption id="attachment_331679" align="aligncenter" width="300"]Седем часа разлика се завръща Седем часа разлика...или малко повече до финала на поредицата[/caption]

Щастливата новина за феновете излезе от информацията, публикувана преди дни в интернет платформата на БТВ – Voyo. В секцията на сериала, където можете да гледате регламентирано епизодите, се нов раздел за епизодите от сезон 4.

[caption id="attachment_331681" align="aligncenter" width="300"]Седем часа разлика се завръща Ако и на вас ви липсваше Милото или просто искате да разберете ще има ли щастлив край за Таня Стоева и Иван Иванов, просто изчакайте до почивните дни[/caption]

Наблюдателни потребители ентусиазирано съобщиха информацията по форумите за сериали. Единственото, което може да ги огорчи е факта, че новите епизоди са едва 4.

БТВ Синема ще ги покаже като през уикенда, според сметките, ще бъдат излъчени по два епизода. Финалните епизоди на “Седем часа разлика” могат да се видят от утре - от 18.00 до 20.00 часа.