Ана Баракова си има силна половинка по прилика (СНИМКИ)

Ана Баракова си има силна половинка по прилика (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Ана Баракова люби мъж също напуснал гнездото на партията-майка и Бареков

Ана Баракова доказа старата истина за любовта и двойките.

Че Господ е събирач, може да се убедите като разберете кой е мъжът, който завива отлюспената от Бареков депутатка.

Ана Баракова, която отпразнува изборната си победа с убийствена прическа с цвят „пИпИляво” и ново червило, не спира да провокира интерес. Росен Петров заяви чистосърдечно намерение да седне до нея на депутатската банка, но навън трябва да внимава, научи kliuki.bg.

Скандалната бивша депутатка и учителка си има мъж по прилика, а не е някаква захлупена стара мома, която издържа майка и брат. Ана Баракова си има любим, която напълно я подкрепя в нейните възгледи. Дамата, която се прочу като Любимец 13, любила Красимир Манов – още един отцепник от партията на Николай Бареков, твърдят от bnews.bg.

Бедната така атрактивна дама и да иска не може да излезе от устата на хората. Преди броени дни лошите й съседи се жалваха в ефир от нея – вдигала зверски панаири във ведомственото й жилище, което се намираше в квартал „Изток“.

Ана Баракова си има гадже в НС

Малко „шушу-мушу“ на метростанцията (сн.bnews)

Ана Баракова водила пунически войни с майка си и мъж, който не бил идентифициран. Депутатката се засегна от грозните намеци и заяви, че прибрала брат си, за да не харчат двойно за режийни (то едни режийни на държавна хранилка, ама нейсе!).

Бегълци от Бареков

Бегълци от Бареков

Папараци на електронното издание обаче издебнали палавата дама да интимничи с Красимир Манов. Двойката била фотографирана да си бъбри на метростанцията до Софийския университет. Милата среща на метри от парламента приключила, а Ана Баракова взела транспорта до новата й софийска „резиденция”.

Забавната дама май планира да се премести в квартал „Банишора“ – по далече от лошите съседи, които я определиха като скандалджйка.

На разкритието на папараците Ана Баракова отвърна в неин стил. ПИпИляворусата дама разкри, че въпросният Красимир Манов е нейна дясна ръка в парламента. Педагожката гледа сериозно на работата си в Народното събрание и го цанила за
парламентарен сътрудник. Краси бил човекът, който съветвал Ана Баракова в политиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар