Туморът е бил причината Преслава да намали бюста си, а не отслабването!

Поп фолк иконата Преслава е претърпяла операция на тумор. Това разкриха шокиращо източници, близки до певицата, но за щастие увериха, че всичко е преминало успешно и туморът се оказал доброкачествен.

Всъщност това е и истинската причина Преслава да намали обиколката на бюста си, който предизвика такива ожесточени полемики преди няколко месеца, че и до днес. Всичко започнало, когато Преслава случайно напипала бучка в бюста си и разбира се, изпаднала в паника. Първоначално я било страх дори да отиде на преглед, но семейството й буквално я натикало в лекарския кабинет.

[caption id="attachment_331703" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава изпаднала в ужас, че туморът може да е злокачествен. За щастие не се оказа така[/caption]

"Родителите и най-близките й приятели щяха да я набият ако беше отказала. Защото страхът не помага, най-много да ти навреди още повече. Преслава най-после се престраши и отиде на преглед, а лекарите й казаха, че става въпрос за тумор. Само тя си знае какво е преживяла до операцията, но след като го отстраниха и изпратиха на изследване, се оказа, че е доброкачествен", разкриват близки до Преслава.

Тъкмо тази новина, че е здрава, е най-големият коледен и новогодишен подарък за Преслава взет в едно. За певицата няма нищо друго по-важно и тя била страшно благодарна на Бог и Съдбата, че са я закриляли.

Другата хубава новина, която й съобщили лекарите е, че вероятността подобно образувание да излезе повторно на бюста й, е минимална. Както всяка жена обаче, Преслава ще трябва да се подлага на системни профилактични прегледи минимум веднъж в годината, пише вестник "Всеки ден".

До момента Преслава пазеше упорито операцията си в тайна, защото се страхувала за живота си и какво точно ще се окаже образуванието. Единствената колежка, на която споделила за всичко, била приятелката й Галена, с която са заедно от години. Дни преди операцията Преслава горко се разридала в прегръдките на Галена, която й оказала подкрепа през всички тези кошмарни седмици.