Помориецът Христо Трифонов останал без думи след новината!

Дни след като си извоюва почетното трето място на финала на Биг Брадър Ол Старс помориецът Христо Трифонов бе съкрушен от жестока новина. Това разкриха близки до семейството му в морския град, добавяйки, че виновници за състоянието му са "верни приятели", които не устискали да му разкрият истината.

Само преди ден те съобщили на Христо Трифонов какви ги е вършила съпругата му Корнелия, докато той е бил в Къщата. С две думи - русокосата съблазнителка била засичана на няколко пъти в нощни клубове, където спокойно флиртувала с непознат и добре сложен млад мъж. Свидетели се кълнат, че видели с очите си как двамата се целуват в отдалечено сепаре. Какво е ставало оттам нататък обаче, може само да гадаем. Макар да не е далеч от разума...

[caption id="attachment_331710" align="alignright" width="300"]Христо Трифонов Услужливи приятели съобщиха на Христо Трифонов за флиртовете на жена му[/caption]

Прословут с патриархалните си разбирания за брак и семейство, Христо Трифонов първоначално останал като ударен от гръм и напълно безмълвен, след което избухнал в невиждана ярост. Той не спирал да повтаря, че няма да позволи жена да се подиграва с него и че ще се разбере с Корнелия веднъж завинаги, научи Kliuki.bg.

"Христо е бесен с право, защото всички видяхме как докато беше в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, нито веднъж не се загледа в Пламена или в Калина Паскалева, които са три пъти по-хубави и млади от Корнелия. И защо - за да пази достойнството й и честта на семейството си. А тя през това време да се заиграва с този и онзи. Ако Христо разбере кой е въпросният мъж, животът му в Поморие ще се стъжни. И, вярвайте ни, той ще го разбере", коментират източниците.

Припомняме, че преди няколко дни самата съпруга на Христо Трифонов - Корнелия разкри, че двамата имат криза в брака, но не уточни каква е причината за нея. Блондинката изказа надеждите си, че след толкова години съвместен живот те с Христо ще намерят отново пътя един към друг и ще успеят да се справят със ситуацията.

Ако историята с изневярата й се окаже вярна обаче, последното, което ще намери Христо Трифонов, е сила да прости и да забрави.