Анелия страшно е притеснила най-близките си преди Коледа

Поп фолк дивата Анелия тотално е изтрещяла преди празниците. Бившата съпруга на футболния бос Коко Динев се е вманиачила по теглото си. Една от топ певиците на „Пайнер” е луднала на тема килограми и визия. И то не от сега. Въпреки че Анелия винаги се е отличава с перфектно тяло, без грам излишни тлъстини.

Певицата обаче решила, че е наддала с няколко килца и спешно трябва да ги смъкне. Поводът за това решение й дал коментар на страницата й във Фейсбук. Там тя прочела хейтърските думи, които буквално казвали, че се е „освинила и не прилича на нищо”. Въпреки че това е безапелационна лъжа, която си личи и от пръв поглед, коментара дълбоко жегвал певицата. Която и без друго се е вманиачила на тема здравословно хранене, диети и перфектна визия, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_331714" align="alignright" width="300"]Анелия е непреклонна в решението си Анелия е непреклонна в решението си[/caption]

Изпълнителката на „Така ме кефиш” не обича да се вкарва в интриги, както и да дава ухо на писанията по неин адрес. Но всичко, свързано с теглото и визията й буквално я взривява. Затова и поредния й намек към нередности във визията й направо са я капитулирали и тя решила да премине на гладна диета до Коледа.

Чалга звездата моментално взела решение и то било окончателно. Това доверяват нейни близки приятелки, притеснени от манията на брюнетката. Тя засилила и тренировките си във фитнес залата, където и без това била редовен посетител,научи Kluiki.bg.

„Страхуваме се да не последва съдбата на Мис България 2009 Антония Петрова. Наскоро попаднахме на нейни снимки, направо се е свършила. Болна е от анорексия навярно. Не може така плашещо да изглежда”, разстроени са приятелките й. Въпреки тревогите на най-близките й, Анелия била непреклонна. Поп фолк дивата била решена до светлите християнски празници да не приема нищо повече от вода и чайове. Най-голямото удоволствие, което си позволявала били фрешовете. Нищо друго.

Решението на поп фолк певицата Анелия да се откаже от храната и да премине само на течности било категорично, за да се предпази от излишните килограми, които така или иначе качваме заради предстоящите коледно-новогодишни трапези.