Калина Паскалева е силно наранена от Ники Китаеца и повече никога не иска да го вижда през своя живот!

Жестоко разочарование настъпи в душата на Калина Паскалева тази сутрин, когато тя за първи път видя видеото, в което Ники Китаеца я нарича с обидни думи пред Емил Каменов. До този момент хубавицата е считала Ники за добър човек, който просто чисти името си. Сега обаче мнението на Калина вече е съвсем друго.

"Не мога да повярвам просто. Никога не съм предполагала, че Ники Китаеца е такъв мъж. Възприемах го като мил човек, а се оказа поредният простак. Най-лошото е, че на всичкото отгоре е и злобен." - е споделила Калина Паскалева със свои колеги малко след задължителното за всеки риалити герой гостуване в "На кафе", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331732" align="alignright" width="300" class=" "]Калина Паскалева тотално разочарована от Ники Китаеца Калина Паскалева тотално разочарована от Ники Китаеца[/caption]

Нека припомним, че във въпросното видео Ники казва на Емо как Калина заслужавала само мъж, който да се отнася грубо с нея, и как никога не би си я взел за съпруга. Ставала само за физически контакти. Самата Паскалева не знаеше за тези негови думи, тъй като Китаеца ги бе споделил вътре само с Емо Каменов, а отвън не е гледала записи. Затова писателката остана шокирана от видяното в предаването на Гала.

В конкретната ситуация определено бившият на Азис бе употребил алкохол, но оправдание за думите му няма. Както се знае, когато човек е пиян, излиза на показ истинската му същност, която иначе прикрива. Ники просто е бил бесен, че Калина не се върза на опитите му за флирт с нея и затова накрая реши да очерни образа й, знаейки че го гледат милиони българи.

Като цяло Калина Паскалева е разочарована от почти всички свои съквартиранти. Единствено с Катето Евро се надява да продължи своя контакт. Красавицата обаче не съжалява за решението си да участва в "Биг Брадър Ол Старс" и счита, че четвъртата й позиция е много достойна.