Болката на Калина Паскалева: Не мога да повярвам, че Ники се оказа такъв мъж

Болката на Калина Паскалева: Не мога да повярвам, че Ники се оказа такъв мъж
4.4 (88.57%) 7 votes

Калина Паскалева е силно наранена от Ники Китаеца и повече никога не иска да го вижда през своя живот!

Жестоко разочарование настъпи в душата на Калина Паскалева тази сутрин, когато тя за първи път видя видеото, в което Ники Китаеца я нарича с обидни думи пред Емил Каменов. До този момент хубавицата е считала Ники за добър човек, който просто чисти името си. Сега обаче мнението на Калина вече е съвсем друго.

„Не мога да повярвам просто. Никога не съм предполагала, че Ники Китаеца е такъв мъж. Възприемах го като мил човек, а се оказа поредният простак. Най-лошото е, че на всичкото отгоре е и злобен.“ – е споделила Калина Паскалева със свои колеги малко след задължителното за всеки риалити герой гостуване в „На кафе“, научи Kliuki.bg.

Калина Паскалева тотално разочарована от Ники Китаеца

Калина Паскалева тотално разочарована от Ники Китаеца

Нека припомним, че във въпросното видео Ники казва на Емо как Калина заслужавала само мъж, който да се отнася грубо с нея, и как никога не би си я взел за съпруга. Ставала само за физически контакти. Самата Паскалева не знаеше за тези негови думи, тъй като Китаеца ги бе споделил вътре само с Емо Каменов, а отвън не е гледала записи. Затова писателката остана шокирана от видяното в предаването на Гала.

В конкретната ситуация определено бившият на Азис бе употребил алкохол, но оправдание за думите му няма. Както се знае, когато човек е пиян, излиза на показ истинската му същност, която иначе прикрива. Ники просто е бил бесен, че Калина не се върза на опитите му за флирт с нея и затова накрая реши да очерни образа й, знаейки че го гледат милиони българи.

Като цяло Калина Паскалева е разочарована от почти всички свои съквартиранти. Единствено с Катето Евро се надява да продължи своя контакт. Красавицата обаче не съжалява за решението си да участва в „Биг Брадър Ол Старс“ и счита, че четвъртата й позиция е много достойна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар