Красивата Алисия просто не може да намери думи да изрази чувствата си от това, което се случи на коледното парти на телевизията!

Луд купон със звездите от "Фен ТВ" се разрази снощи в Sin City. Много от изпълнителите са се развихрили максимално, но една от случките е трогнала Алисия. Неин фен нахлул на сцената по време на дуета й с Ангел и започнал да я целува по различни части на лицето. За щастие на Ники Михайлов, нито една от целувките не е попаднала в устните на Алисия, но почитателят й бил видимо развълнуван, че я докосва, а и изглеждал доста добре.

[caption id="attachment_331735" align="alignright" width="300" class=" "]Алисия позира за коледното парти на "Фен ТВ" Алисия позира за коледното парти на "Фен ТВ"[/caption]

Много жени биха останали възмутени от дръзките действия на този мъж, но Алисия по-скоро се е трогнала, научи Kliuki.bg. Коледното парти на телевизията е било във вихъра си по това време, а и всички били употребили доста алкохол. Затова певицата решила да не се сърди на младежа, че я е награбил така пред всички. Тя обаче останала без думи и просто стояла смаяна.

"Такова нещо не съм виждала досега. Той излезе и я хвана директно на сцената. Как излъга охраната, не ми е ясно. Беше наистина интригуващо." - споделя очевидец.

На партито са присъствали всички звезди, чиито хитове се въртят по "Фен ТВ". Освен Алисия и Ангел, на сцената са се изявили Бони, Славена, Софи Маринова, Дебора и много други. Купонът наистина е бил много див и е завършил със затварянето на дискотеката в ранните часове на днешния ден.

Алисия е една от певиците, които често попадат под вниманието на мъжката част от своите почитатели. По време на участията си в други дискотеки фолк дивата също е изпитвала на гърба си мъжки опити за контакт, но те винаги са били спирани от охраната. Снощи обаче въпросният мъж някак е успял да излезе незабелязано на сцената, за да се докосне до своя идол за жена. По настояване на Алисия той не е получил наказание от охранителите, както често се случва в подобни ситуации.