Гласят 19-годишна блондинка за Мис България 2014

Гласят 19-годишна блондинка за Мис България 2014
5 (100%) 1 vote

Тази година конкурсът „Мис България 2014“ обещава да бъде доста вълнуващ!

Поредният скандал е на път да се заформи в „Мис България 2014“, защото слухове твърдят, че победителката е предварително уточнена. Това ще бъде 19-годишната блондинка Александра Цветкова, която е носителка на престижната титла „Мис Враца 2014“, дочу Kliuki.bg. Момичето има много участия по модни конкурси, а от скоро е официално лице на FashionSense.bg, който е един от основните модни портали у нас.

Александра Цветкова (в средата) на церемонията на "Мис Враца 2014"

Александра Цветкова (в средата) на церемонията на „Мис Враца 2014“

Алекс придоби правото да участва в „Мис България 2014“ още с победата си на местно ниво през лятото. Тази година тя приключи средното си образование и е готова да се посвети изцяло на модата. За блондинката се заговори още през 2012 година, когато успя да триумфира с титлата „Мис Врачанско лято“.

Достойна ли е тази хубавица за Мис България 2014?

Достойна ли е тази хубавица за Мис България 2014?

Разбира се, на такъв конкурс би трябвало от основно значение да е самото представяне на участничките, но отдавна в общественото пространство се въртят слуховете, че победителката винаги е ясна преди самата церемония. Може би единствено миналата година нещата изглеждаха малко по-различни, тъй като „Мис България“ тогава бе направен под формата на риалити шоу и накрая зрителите имаха основния глас.

Евентуалната победа на Александра Цветкова утре вечер, когато е конкурсът, би затвърдил впечатлението, че модата с блондинки се завръща в България. Русокосата хубавица Нанси Карабойчева победи миналата година, а неотдавна Антония Петрова, която също е блондинка, триумфира в „Мис България“.

Александра Цветкова е известна с чара си, който й е отредил „Мис Враца 2014“. Дали обаче е достойна да се нареди до Нанси, Антония, Славена Вътова, Ивайла Бакалава или пък Жени Калканджиева?! Алекс е висока 175 см., което е добре, но мерките й не са най-идеалните (83/63/88). Очаква се голяма битка утре вечер, защото въпреки някои задкулисни игри, понякога нещата се променят в движение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар