Андреа се подготвя за най-важната година в живота си. Певицата на поп-фолка Андреа и боксьорът Кубрат Пулев - Кобрата се готвят за бебе. Отдавна се тиражира като предположение, че скоро ще станат родители, но сега вече слуховете са много по-настойчиви, защото двамата са забелязани пред клиниката за специалните ин витро процедури на д-р Щерев.

Както се пише и в изданието "Лайфстайл", Андреа и спортистът ни Кубрат Пулев от около месец правят опити за ин витро забременяване, понеже не се получава от известно време. Въпреки че двойката поддържа връзка от повече от осем години, те дълго време правеха кариери, всеки в своята сфера на дейност и чак наскоро са избрали да имат поколение.

А всички фенове на Андреа може би ще трябва да почакат със следващите й хитове, както и участията й също може да се редуцират, ако тя забременее, но всички ще бъдат щастливи, защото певицата и половинката й се подготвят отдавна за него. Ето затова и за Андреа предстои една важна година.

[caption id="attachment_331761" align="aligncenter" width="300" class=" "]Андреа и Кобрата се готвят за бебе Андреа и Кобрата се готвят за бебе[/caption]

Факт е, че Андреа и Кубрат Пулев - Кобрата много години отлагаха тази важна стъпка в живота си, но връзката им, макар и много коментирана, се оказа дълга и устойчива, а сега се очаква и любовта им да пребъде чрез децата, които искат. Все пак и двамата напредват с възрастта и е наистина време да се замислят за поколение, а определено не им липсват нито възможности, нито пък стандарт на живот, остава само желанието да бъдат родители.

Тъй като не се получава по естествен начин, както смятат някои, затова скоро с кратка хормонална терапия певицата Андреа и половинката й се предполага, че ще могат да си имат и свое поколение/ А тези предположения се подкрепят и от факта, че певицата е леко наедряла напоследък, което е нормално, ако се подготвя за ин витро забременяване, счита Клюки.бг.

[caption id="attachment_331760" align="aligncenter" width="199"]Фолк певицата Андреа скоро може би ще става майка Фолк певицата Андреа скоро може би ще става майка[/caption]

Така че може би съвсем скоро Кубрат и Андреа ще си имат своето дълго чакано бебе. Нещо, което очакват от много време и техните почитатели. Желаем им, разбира се,  късмет и много здраве.